Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koristan savjet

Stručnjakinja otkrila pogrešku koju mnogi rade tijekom pranja podova: 'Ne idite suprotno od smjera drva'

Shutterstock
29.10.2022.
u 11:01

Njezin savjet prikupio je više od 200 tisuća pregleda, a mnogi su ostali šokirani njezinim otkrićem

Jedna od velikih prednosti podova od drva jest lakoća čišćenja u usporedbi s tepihom. No, profesionalna čistačica tvrdi da mnogi od nas čine istu pogrešku što se tiče čišćenja poda koja bi vaš ga zapravo mogla učiniti prljavijim nego što jest, kako prenosi Mirror.

Naime, ona tvrdi da se drveni pod treba prati tako da krpom pratite smjer polaganja, odnosno uz linije na njemu. Ako idete bočno, prljavština će se samo skupljati u rupama između parketa.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti `čuda`

1/5

@thebigcleanco #cleaningtips #professionalcleaner #goagainstthegrain #dontgoagainstthegrain ♬ original sound - The Big Clean Co

 – Kad je u pitanju način života, više volim ljude koji se protive uobičajenom. Međutim, što se tiče čišćenja, ne želim vidjeti nikoga da ide suprotno od smjera drva. Kad pod perete na taj način, prljavština i čestice zaglave se u pukotinama. Kad idete uz linije, dobivate lijepi, čisti sjaj – rekla je u svom videu.

Njezin savjet prikupio je više od 200 tisuća pregleda, a mnogi su ostali šokirani njezinim otkrićem. – Aha, zato je moj pod tako prljav! – samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Kako uštedjeti struju i vodu pri pranju rublja? 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije