Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisno

Stručnjakinja otkrila odličan trik za čišćenje kućanskih uređaja: Treba vam jedan neobičan proizvod

Pixabay
05.08.2022.
u 14:09

Svatko treba u svom ormariću za proizvode za čišćenje imati bočicu dječjeg ulja jer ima puno više koristi u kućanstvu nego što mislite.

Stručnjakinja za čišćenje podijelila je odličan trik pomoću kojeg će kućanski uređaji uvijek izgledati sjajno i novo. Carla, koja je na društvenim mrežama poznata pod imenom Charla’sCleaningHacks, otkrila je kako svatko treba u svom ormariću za proizvode za čišćenje imati bočicu dječjeg ulja jer ima puno više koristi u kućanstvu nego što mislite. 

Charla zatim pokazuje kako dječje ulje može pomoći da čelik zasja u njezinu domu, kako prenosi The Sun. Ona nanosi dječje ulje na ručke i vrata hladnjaka, stolove, kvake, toster i ručku kuhala za čaj, odnosno sve predmete koji su izrađeni od čelika i tako ih održava čistim i sjajnim.

@charlascleaninghacks Baby oil shines up your stainless steel 😍 Please add a drop or two on your cloth #hack #babyoil #eBayWintern #cleaning #clean #cleaningtips #charlascleaninghack #charlascleaning #charlascleaninghome #charlascleaninghacks #charlashome ♬ Midnight City - M83

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti 'čuda':

1/5

Charla je na svojoj stranici objavila pregršt videozapisa u kojima dijeli svoj kućni trik s uljem za bebe. U drugom videu nanosi dječje ulje na krpu i čisti štednjak, pribor za jelo, pa čak i napu iznad pećnice. Ona također kako se ulje može koristiti za uklanjanje otisaka prstiju i vodenih tragova.

Njezini videi brzo su oduševili brojne korisnike društvenih mreža, a mnogi su priznali kako jedva čekaju isprobati jednostavan trik. "Hvala vam! Danas sam nasumično pronašao bocu ovoga, sada znam što mogu učiniti s tim", komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: "Volim baby ulje. Koristila sam ga za čišćenje i stvarno je super!”

Znate li što sve možete sa sodom bikarbonom? Ovih će pet stvari besprijekorno očistiti:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije