Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isprobajte!

Stručnjakinja otkrila kako završiti razgovor koji vam je naporan bez da ispadnete bezobrazni: 'Koristite ovaj psihološki trik'

TikTok
21.06.2021.
u 16:25

Karisin video od tada je pregledan preko 400 tisuća puta i prikupio je više od 70 tisuća lajkova, a mnogi su ostali oduševljeni

Čini se da gotovo svakodnevno učimo nove stvari zahvaljujući TikToku te trikovima i savjetima koji nam mogu malo olakšati život. Iako su to uglavnom savjeti za čišćenje i kuhanje, jedna korisnica otkrila je odličan trik za neugodne situacije.

Kako piše Mirror, korisnica TikToka i stručnjakinja za mentalno zdravlje, Karissa Wampler, redovito dijeli niz videozapisa koji objašnjavaju psihološke trikove koje ljudi mogu koristiti u svoju korist, a jedan uključuje završavanje neugodnih razgovora bez da se činite nepristojnim.

@k.wamp

If you want all 10 days, the video is up on my youtube 🤗🤯 #psychology #advice #fyp #socialanxiety

♬ Therefore I Am - Billie Eilish

- Sljedeći put kad zapnete u razgovoru koji ne želite voditi, evo što ćete učiniti. Umjesto da izmišljate ispriku ili se jednostavno udaljite, zapravo se možete poslužiti psihologijom da njih natjerate da završe razgovor umjesto vas. Dok razgovarate, prebacujte se s gledanja na lijevo oko, desno oko i čelo. Pogled u čelo čini podsvijest nevjerojatno neugodnom što će ljude navesti da vjeruju da trebaju izaći iz razgovora - objasnila je.

Karisin video od tada je pregledan preko 400 tisuća puta i prikupio je više od 70 tisuća lajkova, a mnogi su ostali oduševljeni ovim trikom. “Ovo je tako pametno, hvala ti”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Trebam probati ovo!”

Psihologinja objasnila zašto su Hrvati u godini potresa i korone bili najsretniji dosad:

1/3
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
17:38 21.06.2021.

Dajte joj nobela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije