Stručnjaci otkrili: Evo zašto biste odmah trebali prestati jesti Nutellu
Omiljena poslastica često se može naći na našem meniju, no čini se da treba biti umjeren prilikom konzumacije
Komentari 26
ja u jutro kad se zbudim prvo nutellu pa paštetu pa opet nutellu i tako svaki put..
Linolada je zakon!
Tko je platio ovaj članak?
Rain forrest preveden kao kisna suma... uvijek me razveseli direktno prevodjenje s Eng. Zar nas naziv za rain forrest nije dovoljno dobar? Zasto prasuma ne valja?
Ionako ju ne jedem.. Dovoljno su mi zube unistila gazirana pica.... To je jos gori otrov o kojemu se gotovo ne pise.
Ko u hrvatskoj ima novaca kupovati nutelu?
Koji stručnjaci?
Nutela je zdrava jer ima u sebi puno šećera i margarina!
Ja umjesto Nutelle oduvijek jedem Linoladu, pa se ne bojim ovakvih članaka.
jedem ju 45 godina nikad glavobolja uvjek zdrav normalna tezina izgledam mlad..hahaha recite da malo manje jedemo radi palminog ulja zato sto unistavaju prirodu u brazilu i u azijskim zemljama
A može biti i da se radi o specijalnom ratu kojeg sprovodi Eurocrem.
Linolada - Podravkin "eurokrem" je uvijek bio najbolji.
Vegeta je bolja.
Na tržištu ima puno problematičnije hrane, a oni pišu o Nutelli? Plaćeni oglas!
Dok mi svojima podmećemo klipovi, srbi guraju svoje smeće
I svinjska krv za bolju mazivost. Kod male djece uzrokuje akutnu upalu gusterace.
"Naime, jedna staklenka Nutelle sadrži šećer, palmino ulje, lješnjake, mlijeko, lecitin iz soje i vanilin." - ma da??? a koliko sadrže dvije staklenke?
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Zar postoji netko tko misli da je zdravo natrpavati se svakodnevno Nutellom? Ovaj članak je još jedan u nizu sličnih kojima je jedini cilj senzacionalizam i jeftino skupljanje klikova na internetu. Na žalost nas koji to konzumiramo, sastojci Nutelle nisi ništa lošiji od sastojaka velike većine sličnih proizvoda. Onaj tko je napisao ovaj članak si je mogao dati truda i npr. pogledati deklaraciju bilo koje čokolade pa bi vidio da je sojin lecitin neizostavni sastojak bez kojeg nema čokolade (izuzetak je svega nekoliko čakolada s 75 i više % kakaa. Slično je s većinom slatkiša.