Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema utaje U 2010. praznog račun

Strogi su talijanski poreznici našu Ninu Morić olakšali za 550.000 eura

nina morić
Igor Kralj/24 sata
01.01.2010.
u 18:37

Tek kada je na bankomatu Nina Morić pokušala podignuti novac ljepotica je shvatila da je plaćanje poreza obveza koja se u Italiji ne može izbjeći

Zbog neplaćanja poreza talijanski su poreznici ‘sjeli’ na račun zajedničke tvrtke Nine Morić i bivšeg joj supruga, te ga olakšali za 550.000 eura. Novac koji su ona i Frabrizio imali na zajedničkom računu, a riječ je o oko otprilike pola milijuna eura, ne mogu podići dok poreznici iz njega ne isplate dugove za neplaćanje poreza. Kako prenose talijanski mediji, tek kada je na bankomatu pokušala podići novac Nina je shvatila da je plaćanje poreza ipak obveza koju nitko ne može izbjeći. I Nina je, baš kao i bivši suprug, uglavnom ignorirala poreznike, a sada im se to obilo o glavu.

Financijska policija već je godinama sumnjala da bivši supružnici varaju državu, a kulminiralo je kada su Nina i Fabrizio u dogovoru s prijateljem i suradnikom Leleom Morom utajili 3,7 milijuna eura poreza. ‘Financijeri’ su pretražili njihove tvrtke, a zbog dokumentacije i milanske banke gdje su istražitelji, po pisanju talijanskih dnevnika, otkrili ciklus lažnih faktura.

Nina je, uz ostalo, i to navodila kao važan razlog razvoda od Fabrizija.

– O Fabrizijevim poslovima ja ništa ne znam, to ćete morati pitati njega – govorila je ljetos hrvatskim novinarima.

A onda se htjela-ne htjela morala spustiti s ružičastih oblaka. Pod “budnim okom policije” bivši su supružnici navodno živjeli u razdoblju između 2006. i 2007. godine, kada je talijanska policija, osim što je pratila Coronu zbog ucjene i iznude novca, na oku držala i njegovu lijepu suprugu. Corona je proveo tri mjeseca u milanskom zatvoru, zbog ucjene slavnih njihovim kompromitirajućim fotografijama. Nina je, pak, na sudu oprala ruke od svega, a medijima je izjavljivala kako je šokirana potezima svoga supruga, kojeg je nazvala pohlepnikom i izdajicom. Nina je u jednom talk showu pokazala tetovaže kojima se njezin novi dečko Martin Evans i ona jedno drugome obvezuju na vječnu ljubav. Ljubavni par istetovirao je na nadlakticu “Beznadno odan tebi”, pa je za očekivati da će se Martin pokazati kavalirom i kad su financije u pitanju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije