Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
možda niste znali

Što žene misle, koji im je najseksi dio tijela...

maskara
Oriflame
02.05.2013.
u 09:55

Više od polovine žena nije imalo nikakav problem navesti koji dio tijela im je prelijep, ali je i sedam posto onih žena koje nisu mogle pronaći ništa lijepo na sebi...

Istraživanje tvrtke za proizvodnju proizvoda koji njeguju kožu Dove, otkrilo je da je ženama vrlo teško da o svom tijelu govore na pozitivan način. One bi radije napravile neku glupost u javnosti nego nekome rekle za koji dio svog tijela misle da je prelijep. Žene su ipak morale izdvojiti neki dio svog tijela koji smatraju da je predivan. Za razliku od sedam posto ispitanica koje nisu mogle pronaći ni jednu stvar, mnoge su iznenadile odgovorima da su im najdivniji dio tijela, primjerice listovi, palčevi, ramena, rebra...

Više od polovine žena (52 posto) nema nikakav problem navesti koji dio tijela im je prelijep - i o tome otvoreno razgovarati s prijateljicama, a dvije trećine to radi zato što zna koliko to znači drugim ženama, piše Daily Mail.

Ovo je lista top deset dijelova tijela koje žene na sebi smatraju predivnima:

1. Oči

2. Grudi

3. Usta

4. Stražnjica

5. Ruke

6. Nos

7. Ramena

8. Uši

9. Listovi

10. Stopala

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije