Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tramvaj broj 7

Što stoji iza ove fotografije? Mladić usred ZET-ova tramvaja postavio klupu i krenuo učiti

Foto: Facebook/Zakaj volim Zagreb
1/3
15.04.2019.
u 16:28

Nagađate li o čemu je riječ? Fotografija probudila znatiželju mnogih!

Nesvakidašnji prizor dogodio se danas u zagrebačkom tramvaju 7 na potezu 'Savski most-Dubec'. Naime, mladi plavokosi muškarac usred tramvaja je postavio klupu i stolac te izvadio knjige kako bi učio.

Putnici koji su se u isto vrijeme zatekli s njim u tramvaju ostali su s upitnikom iznad glave, a pretpostavlja se kako je ovaj čin dijelom svojevrsnog performansa. Fotografija je objavljena u Facebook grupi 'Zakaj volim Zagreb',  a mnogi su krenuli špekulirati o pozadini iste. 

Foto: Facebook/Zakaj volim Zagreb/Damir Grgić

"Haha, nije doma stigao napisati zadaću pa će usput", "Kaj, dečko se snašao",  "Ma 100% za Youtube" "Kupio dnevnu kartu", "Za kaj je to reklama?", bili su samo neki od komentara

Foto: Facebook/Zakaj volim Zagreb/Damir Grgić

-  Dečko je bio u odijelu. Namjestio je stolicu, stol, otvorio knjigu iz Povijesti i u bilježnicu nešto zapisivao. Dečko je ljevak. Meni je bilo zanimljivo pa sam fotkala. Dvije stanice kasnije su izašli. Onaj koji je snimao rekao nam je da je to performans, a ako sam dobro razumjela, nešto za fakultet rade. Onda su se ipak, ponovno na istoj stanici, odlučili vratiti u tramvaj - kazala nam je putnica.

Pogledajte video: Koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode?

Ključne riječi

Komentara 5

PA
pax5
16:41 15.04.2019.

Da bude u novinama...

DO
dokrastavca
18:32 15.04.2019.

Uciti, uciti i samo uciti! - J.B.Tito

DO
dopizdilomi
19:27 15.04.2019.

To je pokušaj pohvale tramvaja pred novu kupovinu kako u njima ima mjesta dok je stvarnost daleko tužnija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije