Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optička iluzija

Što ste prvo vidjeli - psa ili čovjeka? Saznajte što to otkriva o vašoj osobnosti

Facebook
06.02.2021.
u 07:00

Kratko pogledajte fotografiju i prvo što primijetite otkrit će kakva ste osoba.

Optička iluzija ostavila je ljude zbunjenima, ali i izazvala burnu raspravu korisnika društvenih mreža koji su potpuno podijeljeni oko onoga što je prikazano na fotografiji, kako piše The Sun.

Foto: Facebook/TS Auris

Optička iluzija koja je zaludjela Internet: Pomiče li se dijamant ili ne?

1/1

Fotografija prikazuje ono što mnogi misle da je čovjek koji ulazi u snijegom prekrivenu šumu, ali neki umjesto njega vide slatkog crnog psa. Iako su mnogi bili sigurni da vide čovjeka, oni koji su vidjeli psa zapravo su u pravu. No, što stvar koju prvu primijetite govori o vama?

Ako ste prvo primijetili čovjeka koji bježi, postoji mogućnost da ste trenutno zabrinuti oko stvari u vašem životu. Puno je veća vjerojatnost da ćete vidjeti muškarca kako bježi i fotografiju u prijetećem pogledu ako ste pesimistični i manje vjerujete ljudima.

Ako ste prvo primijetili psa, trenutno ste mirni i puni samopouzdanja o svom životu. Veća je vjerojatnost da ćete vidjeti psa koji dolazi prema vama, odnosno ulazi u vaš život, ako ste optimistična osoba.

Nismo znali da postoji "pravi" način za nošenje kućnog ogrtača! Pogledajte ovo:

Komentara 5

JO
JosefKa
09:07 06.02.2021.

A ja isto svasta otvaram...

MO
montello
17:44 06.02.2021.

medvjeda

CH
Challenger
11:38 06.02.2021.

Toliko sam se trudio da vidim čovjeka ali uzalud! Ne kužim, pašće jasno ko dan!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije