Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Što ste prvo vidjeli - psa ili čovjeka? Saznajte što to otkriva o vašoj osobnosti

Kratko pogledajte fotografiju i prvo što primijetite otkrit će kakva ste osoba.
06. veljače 2021. u 07:00 5 komentara 33306 prikaza
Foto: Facebook

Optička iluzija ostavila je ljude zbunjenima, ali i izazvala burnu raspravu korisnika društvenih mreža koji su potpuno podijeljeni oko onoga što je prikazano na fotografiji, kako piše The Sun.

 | Autor : Facebook Foto: Facebook

Optička iluzija koja je zaludjela Internet: Pomiče li se dijamant ili ne?

1 / 1

Fotografija prikazuje ono što mnogi misle da je čovjek koji ulazi u snijegom prekrivenu šumu, ali neki umjesto njega vide slatkog crnog psa. Iako su mnogi bili sigurni da vide čovjeka, oni koji su vidjeli psa zapravo su u pravu. No, što stvar koju prvu primijetite govori o vama?

Ako ste prvo primijetili čovjeka koji bježi, postoji mogućnost da ste trenutno zabrinuti oko stvari u vašem životu. Puno je veća vjerojatnost da ćete vidjeti muškarca kako bježi i fotografiju u prijetećem pogledu ako ste pesimistični i manje vjerujete ljudima.

Ako ste prvo primijetili psa, trenutno ste mirni i puni samopouzdanja o svom životu. Veća je vjerojatnost da ćete vidjeti psa koji dolazi prema vama, odnosno ulazi u vaš život, ako ste optimistična osoba.

Nismo znali da postoji "pravi" način za nošenje kućnog ogrtača! Pogledajte ovo:

Jeste li među njima? Ne otvaraju se drugima: Ovi horoskopski znakovi su sramežljivi i plahi Ajoj... Žena u videu pokazala 'trik' za kuhanje špageta, pa šokirala sve pratitelje Površan odnos Psihoterapeutkinja otkriva što napraviti kada vas muškarac zove samo radi seksa
Lea Krivošić
zaljubljenica u fotografiju
Otišla je naša reporterka Lea, autorica jedne od najpoznatijih fotografija iz Domovinskog rata
Junior Adventures
Sigurnost na internetu
Znate li kako vaša djeca koriste internet?