Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Što ste prvo ugledali: brod ili krokodila? Otkrit će zanimljive stvari o vašoj osobnosti

Pogledajte fotografiju i prva stvar koju ugledate otkrit će kakva ste osoba.
04. travnja 2020. u 07:00 2 komentara 23224 prikaza
Foto: Pinterest

Postoji mnogo testova osobnosti koje otkrivaju određene stvari o ljudima, a tako rade i optičke iluzije. Ova fotografija, ovisno što prvo ugledate na njoj - brod ili krokodila, otkrit će na koji način vaš mozak funkcionira te kakva ste osoba.

 | Autor : Pinterest Foto: Pinterest

Ako ste prvo ugledali krokodila, uvijek gledate širu sliku, zbog čega po prirodi dosta odbacujete i zanemarujete stvari koje vas ne oduševe na prvu. Bliže promatranje stvari vam se ne čini bitnim. Vrlo ste praktični i ne volite raditi nepromišljene stvari i rizike. Živite sigurnim životom i ne ostavljate previše mjesta za isprobavanje novih stvari i avantura. 

Ako ste prvo ugledali brod, imate sjajno oko za male detalje i jako malo stvari može proći nezapaženo pored vas. Vi ste vrlo luckasti, jedinstveni i kreativni, za razliku od ostalih. Morate paziti da vam malene stvari previše ne zaokupljaju pažnju jer bi vam život mogao proći pred nosom, pogotovo ako ste umjetnik ili student. Morate pronaći vrijeme za opuštanje i uživanje u jednostavnosti života. 

U uživanju mogla bi vam pomoći kava, a u videu saznajte koliko kave piju Hrvati:

optička iluzija Vidite li ženu ili lubanju? Ova fotografija otkrit će zanimljive stvari o vama Optička iluzija Vidite li starca ili mladu ženu? Ova fotografija otkrit će kakva ste osoba Kako je moguće? Magija! Ova optička iluzija zaludila je društvene mreže
Dr. Gordan Lauc
VAŽNO OTKRIĆE
Lauc: Napokon je jasno zašto se virus brzo širio
NP Plitvička jezera
Što vidjeti?
Što sve trebate znati posjećujete li Nacionalni park Plitvička jezera: Gdje vas čekaju fine ličke delicije, a doznajte i što je novo u obilasku Nacionalnog parka