Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optička iluzija

Što ste prvo ugledali: brod ili krokodila? Otkrit će zanimljive stvari o vašoj osobnosti

Pinterest
04.04.2020.
u 07:00

Pogledajte fotografiju i prva stvar koju ugledate otkrit će kakva ste osoba.

Postoji mnogo testova osobnosti koje otkrivaju određene stvari o ljudima, a tako rade i optičke iluzije. Ova fotografija, ovisno što prvo ugledate na njoj - brod ili krokodila, otkrit će na koji način vaš mozak funkcionira te kakva ste osoba.

Foto: Pinterest

Ako ste prvo ugledali krokodila, uvijek gledate širu sliku, zbog čega po prirodi dosta odbacujete i zanemarujete stvari koje vas ne oduševe na prvu. Bliže promatranje stvari vam se ne čini bitnim. Vrlo ste praktični i ne volite raditi nepromišljene stvari i rizike. Živite sigurnim životom i ne ostavljate previše mjesta za isprobavanje novih stvari i avantura. 

Ako ste prvo ugledali brod, imate sjajno oko za male detalje i jako malo stvari može proći nezapaženo pored vas. Vi ste vrlo luckasti, jedinstveni i kreativni, za razliku od ostalih. Morate paziti da vam malene stvari previše ne zaokupljaju pažnju jer bi vam život mogao proći pred nosom, pogotovo ako ste umjetnik ili student. Morate pronaći vrijeme za opuštanje i uživanje u jednostavnosti života. 

U uživanju mogla bi vam pomoći kava, a u videu saznajte koliko kave piju Hrvati:

Komentara 2

AU
austrougarskigeneral
09:53 04.04.2020.

krokodil se vidi najviše.

MA
Marsal
09:40 04.04.2020.

Prvo sam ugledo qu..c od ovce i na njemu zvonce. Sto me cini velikim rvato-katolikom koji voli janjetinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije