Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
no way...

Što se događa? Muškarci više odbijaju seks od žena

banane, par (1)
Jan Haas/DPA/PIXSELL
03.02.2013.
u 11:05

Čak je četvrtina muškaraca koji priznaju da se seksaju samo jednom mjesečno, a za takav rijedak raspored djelomično su i sami krivi. Naime, skoro dvije trećine odbija strastvene igrice pod plahtama

"Ne večeras draga", česta je rečenica koju izgovara čak 62 muškaraca kad im žene predlože malo vrućih igrica pod plahtom, pokazalo je istraživanje on-line ljekarna Ukmedix.com. Kao prave razloge 38 posto muškaraca navelo je da se trenutno osjećaju nelagodno u vlastitom tijelu, a 35 posto njih kazalo je da ima nizak libido.

Pet najpopularnijih isprika koje obično "podvaljuju" partnericama su umor (45 posto), stres zbog posla (39 posto), glavobolja (39 posto), pun želudac nakon večere (29 posto) ili  zanimljiv televizijski program (24 posto).

Na pitanje koliko često imaju seksualne odnose sa svojom partnericom, 42 posto muškaraca tvrdi da vode ljubav jednom u dva tjedna. Samo je devet posto muškaraca reklo da imaju odnos sa svojom partnericom svakodnevno, dok ih 25 posto tvrdi da se seks događa u prosjeku jednom mjesečno, prenosi Daily Mail.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije