Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvije su opcije

Što prvo vidite? Slika koju prvo uočite otkrit će jeste li jako osjetljivi ili moralno jaki

Tik Tok
14.09.2023.
u 06:00

Postoje dva načina gledanja crno bijele fotografije

Nema točnog ili pogrešnog odgovora kada su u pitanju optičke iluzije. Bez obzira na to koliko dugo promatrali ilustraciju, netko će imati drugačiji odgovor od vašeg, a osim toga, može različiti odgovori otkrivaju različite osobine Naime, što prvo vidite u ovoj optičkoj iluziji otkriva jeste li jako osjetljiva osoba ili moralno jaka, piše The Sun.

Tiktokerica koja je video objavila na svom korisničkom računu @mia.yilin, objasnila je da postoje dva načina gledanja crno-bijele slike. Započinjući video, rekla je gledateljima: “Ako ste prvo vidjeli dim, onda vam je jako stalo što drugi misle o vama i svoju reputaciju shvaćate vrlo ozbiljno. Uvijek želite pokazati svoju najbolju stranu drugima i uživati ​​u komplimentima i pohvalama.” Međutim, ako slučajno čujete nešto negativno o sebi, vjerojatno ćete dugo razmišljati o tome. Što se tiče veza, stalno se bojite da ćete izgubiti osobu do koje vam je stalo." Ovo je osobito istinito ako ste posebno bliski s tom osobom i razvili ste emocionalnu privrženost.

Foto: Tik Tok

Međutim, ako ste prvo vidjeli fetus u dimu, to znači da imate "čvrst niz moralnih pravila" kojih se pridržavate kada imate posla s nezgodnim ljudima ili situacijama. “Budući da ste vrlo pravedni i imate krajnji rezultat, postoje određena iskušenja u koja nikada nećete popustiti, bez obzira na to koliko su primamljiva. Ništa vam nije važnije nego to da ste živi i zdravi", objasnila je.

Govoreći o tome što najviše priželjkujete, rekla je da vam ne trebaju “ogromna bogatstva”. Umjesto toga, tražite da se osjećate stabilno, sretno i u miru sa samima sobom i ljudima koje volite. 

Ne mogu se 'isključiti': Ovim horoskopskim znakovima samo je posao na pameti!

 

Komentara 3

KU
kuramela
13:13 14.09.2023.

Ja sam uočio stari štednjak na drva.

PR
prajdali100
19:27 14.09.2023.

Prvo sam vidio da piše Tik Tok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije