Naslovnica Lifestyle Gourmet

Što pokloniti za Božić?

Za odgovor na to pitanje, već tradicionalno, pobrinuo se Bla&Bla tim..
18. studenoga 2016. u 08:15 4990 prikaza
Bla&Bla
Foto: PR FOTO
Pogledajte galeriju 1/5

Kvaliteta, izvornost, kreativnost. Ova krilatica curama iz Bla&Bla tima dala je vjetar u leđa kada su prije godinu dana osmislile i po prvi puta izašle na tržište s jedinstvenom serijom poslovnih poklona s eno-gastro predznakom.

I u ovoj sezoni blagdanskog darivanja Bla&Bla tim donosi nova, kreativna rješenja u dizajniranju vrhunskih poklon paketa, namjenjenih u prvom redu onima koji prepoznaju i cijene koncept povezivanja onog najboljeg što u eno - gastro ponudi nude hrvatski grad i hrvatsko selo.

Bla&Bla | Autor : PR FOTO Foto: PR FOTO

Uzimajući u obzir gore navedeno, nastao je novi niz od dvadesetak pomno kreiranih poklon paketa u kojima su, uz provjerene stare brendove, uvršteni i noviteti.

Tako Slavoniju predstavlja nova Galović de lux kobasica i Krauthakerova graševina, a Dalmaciju Tomićev plavac i Solmarova sol s bosiljkom.

Iz Istre su tu Ziganteov sir s tartufom te Prodanov salamin s tartufom.
Da tu priči nije kraj dokazuje poklon paket "Lobor", koji je prava zvijezda među Bla&Bla poklon paketima. U njemu se nalazi sve samo ne tradicionalni proizvodi Zagorja.

Bla&Bla | Autor : PR FOTO Foto: PR FOTO

Naime, zagorska obiteljska gospodarstva danas proizvode egzotične džemove i vina od biljaka kao što su: tyberi, mayberi i goji bobica pa su upravo njihovi jedinstveni proizvodi od tog moćnog bobičastog voća uvršteni u zagorski poklon paket.

Svoje mjesto među poklonima našli su i dizajnirani uporabni predmeti od plemenitog maslinovog drva kao što je USB stick i kemijske olovke te podlošci za čaše s motivima Zagreba, dizajnerice Lane Hudine.

Tu je i prošlogodišnji hit Bla&Bla poklona, ljupko dizajnirana drvena čašica za rakiju s potpisom hrvatske dizajnerice Eme Gerovac.

Potez koji će cijeniti ljubitelji hrvatskog piva je taj što su, uz prošlogodišnje zvijezde među domaćim kraft pivama Red Baron i Fakin, sada uvrštena još neka vrhunska piva kao što su Grička vještica, pivo Pivnice Medvegrad i Bura golding ale porečke pivovare Bura Brew.

I na kraju, dosljednost svom osnovnom konceptu, dvije mlade poduzetnice koje su srce i duša Bla&Bla tima, potvrdile su odlukom da se serija fotografija novih poklon paketa, s potpisom fotografa Hrvoja Golubića, snimi u bajkovitom, zaštićenom krajobrazu Kamačnika u Gorskom kotaru.

Kamačnik, baš kao i zamisao da poklon paketi nose imena nenaseljenih hrvatskih otoka, ostvarenje je ideje Bla&Bla tima da istaknu ne samo eno-gastro bogatstva Hrvatske već i njena nedovoljno poznata i priznata prirodna bogatstva.

Bla&Bla | Autor : PR FOTO Foto: PR FOTO

Svaki poklon paket s potpisom Bla&Bla tima mami oko i nepce, bilo da je riječ o likeru od meda i smokava, Junačkom namazu, ljutim papričicama ili slatko-slanom zalogaju od paškog sira i čokolade..

Stoga, ukoliko nekog želite od srca darivati, od srca predlažemo Bla&Bla poklone.

www.blaibla.hr
Tel: +385 91 4841 407
E-mail: info@blaibla.hr

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati