Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Što nositi uz polo majicu kratkih rukava i izgledati trendi? Otkrijte naša dva savjeta za muškarce

Polo
23.05.2023.
u 14:47

Kombiniranje polo majice kratkih rukava s odgovarajućim odjevnim predmetima može vas pretvoriti u trendi muškarca koji zrači samopouzdanjem.

Prije svega zato što polo majica na najbolji mogući način daje točno onoliku dozu elegancije koja vam je potrebna da izgledate trendi i samopouzdano. Savršen stil uz mušku polo majicu kratkih rukava nije teško postići, no ako ipak niste sigurni kako, onda će vam naša dva savjeta itekako pomoći.

 

Kombinirajte polo majicu s trapericama za casual šarm

Muškarci vole nositi polo majice jer su izrađene od udobnih materijala poput pamuka, pružaju udobnost tijekom nošenja, a istovremeno imaju elegantan izgled koji se može prilagoditi casual ili polu-formalnim prigodama jer su simbol elegancije i suptilnog stila. Dodatna prednost im je što su obično lagane za održavanje. Većina njih može se jednostavno prati u perilici rublja i ne zahtijeva poseban tretman što ih čini praktičnim odjevnim predmetom za svakodnevno nošenje.

Kada je riječ o trendima, osim klasičnih polo majici u osnovnim bojama, pojavio se i trend slim fit polo majici koje su uske i prate konture tijela, dajući moderniji i suvremen izgled. Ove polo majice su popularne među muškarcima koji žele istaknuti svoju figuru i postići elegantan izgled. Drugi trend je polo majica u kombinaciji boja. Umjesto tradicionalnih jednobojnih polo majica, sve više muškaraca odabire polo majice s kombinacijom boja što uključuje ​​kontrastne pruge ili bočne detalje koji dodaju živahnost i dinamičnost izgledu.

Kada je riječ o trendi izgledu s polo majicom kratkih rukava, prava kombinacija odjeće može stvoriti savršen dojam. Jedan od načina na koji možete postići casual šarm, ali i zadržati trendi stil, je da kombinirate mušku polo majicu s trapericama. Birajte moderne slim fit ili ravne traperice koje će se lijepo uklopiti s polo majicom. Izbor boje traperica ovisi o osobnom stilu, no tamnije nijanse poput crne, tamnoplave ili tamnosive obično stvaraju sofisticiraniji izgled.

Kako biste cijeli outfit doveli na višu razinu, odaberite i pravu obuću koja će se slagati s vašom odjevnom kombinacijom. Za casual izgled, odlučite se za trendi niske tenisice pa stoga iskoristite ponudu Karl Lagerfeld tenisica, ili odaberite mokasinke za nešto elegantniji dojam, mokasinke biti idealne.

 

Za sportsku eleganciju kombinirajte polo majicu s chino hlačama

Ako želite postići trendi izgled koji spaja sportski i elegantan stil, kombiniranje polo majice kratkih rukava s chino hlačama je pravi potez. Razlog tome je jednostavan - chino hlače su izvrsna alternativa trapericama kada želite malo sofisticiraniji izgled. Birajte neutralne boje poput bež, smeđe, plave ili sive koje će se lako uklopiti s polo majicom, a ako želite hrabriji izgled, možete eksperimentirati s pastelnim ili svijetlim bojama. Dodajte pojas koji će se slagati s vašom obućom, jer niti jedne chino hlače ne izgledaju dobro bez pojasa. Kako biste dodatno naglasili sportski chic štih, upotpunite svoj outfit s pravim dodacima. Na primjer, odaberite sportski sat čija će se narukvica uklopiti s bojom polo majice ili dodajte šešir, šiltericu  ili sunčane naočale za još veći stilski, a opet ležeran dojam.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije