KAKVA ĆE NAM BITI 2017.

Što nam donosi nemilosrdni Jupiter? Lavovima duboke emocije i strast, strijelcima bi se bivša ljubav mogla vratiti u život...

Horoskop
Foto: Shutterstock
28.12.2016.
u 16:38

Što nam donosi nova 2017. godina?

Ovan 21. 3 - 20. 4.

LJUBAV

Uzbudljiva 2017. godina vaš će ljubavni život ispuniti romantičnim i dubokim osjećajima. Zahvaljujući pozitivnom Saturnovu djelovanju, bit će vam pružena prilika da uživate u primamljivoj mješavini nježnosti i uzbuđenja, pustolovina i novih ljubavi, osobito u veljači, ožujku, svibnju i srpnju.

Ovnovi rođeni u ožujku mogli bi proći najburniji proces, jer će izloženost djelovanju Jupitera u drugoj polovini godine prethoditi intenzivnom preispitivanju sebe i svojih potreba.

To će vas nagnati da za sebe potražite zrelu osobu, možda znatno stariju koja će vam pružiti sigurnost. Ako često komunicirate putem interneta, u prosincu nije isključeno poznanstvo s duhovitom i vrlo inteligentnom osobom.

Vezani i oni koji su u braku imat će čvrste i stabilne odnose s partnerom, ali kriza je moguća tijekom listopada. No vatreno vas ljeto neće iznevjeriti – to je godišnje doba u kojem ćete biti iznimno bliski s partnerom, a ni potomstvo nije isključeno.

Foto: Čitetalj

POSAO

Prva polovina godine povoljna je za promjenu posla, prisustvovanje sastancima, seminarima i konferencijama. Bit ćete željni znanja pa ćete pohađati razne tečajeve, a studenti iznimno uspješno davati ispite.

Više ćete putovati, a nije isključeno ni da pronađete posao u drugom gradu, pa ćete morati dulje putovati. Okolinu ćete lako pridobiti na svoju stranu, stoga je u veljači, ožujku i travnju povoljno vrijeme da predstavite svoje ideje drugima i pokušate što više učvrstiti odnose s ljudima s kojima surađujete.

Druga polovina godine donosi vam uspjeh i napredak, a ako ste nezaposleni, mogli biste dobiti posao baš po svojoj mjeri.

ZDRAVLJE

Iako će vam planetarna potpora darovati dobro zdravlje i otpornost prema bolestima, u prvoj polovini godine štedljivije raspolažite svojom energijom, priklonite se mirnijem načinu života i izbjegavajte veće tjelesne napore. Osobito oprezni budite od listopada do prosinca kada biste mogli imati tegoba sa sinusima ili ćete biti izloženi iscrpljenjima.

Bik 21. 4. - 21. 5.

LJUBAV

Ovo će biti posebna godina za vas u kojoj ćete morati iskazati emotivnu zrelost i odgovornost, kako biste imali stabilan brak ili vezu. Bit ćete spremni za korjenite promjene, pa će mnogi Bikovi u drugoj polovini 2017. izgovoriti sudbonosno “da“. Imate li bračnih problema, već u prvoj polovini godine mirno i staloženo rješavajte probleme.

Izbjegnite svađe i ljubomoru u travnju pa većih turbulencija neće biti. Iz tih ćete svađa izaći mnogo zreliji i mudriji, s izgrađenijom osobnošću. Tako smireni, u svojem biste ljubavnom i bračnom odnosu mogli uživati tijekom svibnja, ali i ljetnih mjeseci koji mladima donose novu ljubavnu vezu.

Ni u rujnu i listopadu nećete ostati bez ljubavnih prilika pa biste se mogli naći u željenom zagrljaju ili na početku nove, ali sretne ljubavne priče.

POSAO

Krećete li u značajne poslovne akcije, zapošljavate li se ili osnivate vlastitu tvrtku, obavite to tijekom prve polovine godine. Jupiter će se pobrinuti da vam otvori vrata financijskog prosperiteta, pa ćete dobro poslovati i biti zadovoljni postignutim rezultatima.

Iznimno plodni poslovni mjeseci bit će siječanj i veljača, a ako se bavite umjetnošću, ni ljetni mjeseci vas neće ostaviti bez inspiracije i uspjeha. U drugoj polovini godine sve ste bliže ideji da uspijete u svom privatnom poslu, ali budite oprezni u međuljudskim odnosima – posebno pazite ako se s nekime udružujete ili s nekime želite ući u poslovno partnerstvo. To je područje osjetljivo i morat ćete imati dobro otvorene oči.

ZDRAVLJE

Loše zdravstveno razdoblje pratit će vas tijekom proljetnih mjeseci. Pripazite na kronične bolesti i više se odmarajte, no nije isključeno da ćete zbog upornih tegoba ili viroze ipak posjetiti liječnika. U odličnoj formi bit ćete u lipnju, srpnju, rujnu i listopadu kada ćete biti puni energije.

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

LJUBAV

Vaš će ljubavni život ove godine naglo procvasti i donijeti vam sve ono što ste priželjkivali u svojim maštanjima. Jupiterov boravak vašem u polju ljubavi i djece do 10. listopada, povećat će mogućnost začeća i poboljšati vaše odnose s najmlađim članovima obitelji.

Bit ćete romantični i zavodljivi pa već veljača, ožujak i travanj donose stabilne bračne odnose, a osamljenima tijekom srpnja nove veze. Najbolje razdoblje za učvršćivanje veza, fatalne susrete i pomirenja bit će druga polovina godine, kada će mnoge od vas sresti ljubav iz starih dana, možda iz škole, fakulteta, susjedstva ili iz drugog grada.

Planirate li ozakoniti svoju ljubavnu vezu, ova je godina stvorena za takve odluke. Nešto manje uspjeha u ljubavnim aktivnostima čeka vas tijekom lipnja, rujna i prosinca kada biste trebali izbjegavajte ljubomoru, posesivnost i ljubavne avanture kratkog daha.

POSAO

Vaš će rad ove godine biti vrednovan i priznat, osobito ako ste u njega u prošlosti ulagali mnogo truda. Sportaši, odgajatelji i javne ličnosti dobit će priliku koja se ne odbija, a mnogi će unovčiti neki hobi ili talent koji imaju.

Već u prvoj polovini godine očekuju veći zaokreti u karijeri, pa će vam biti ponuđen odgovoran posao ili premještaj na drugo radno mjesto. Dobra poslovna razdoblja pratit će vas u veljači, kada ćete napredovati vlastitim snagama i biti nagrađeni, a ožujak i lipanj vam donose financijsko poboljšanje. Kolovoz koristite za odmor, zabavu i razbibrigu, a u nove radne pobjede krenite na jesen, kada ćete biti iznimno uspješni.

ZDRAVLJE

Naklonjeni Jupiter će štititi vaše zdravlje. Mnogi od vas intenzivnije će se baviti sportom, rekreacijom i mnogo pažnje polagati na svoj izgled. No ne treba zaboraviti na nepovoljan Saturnov utjecaj pa pazite na kosti, zglobove i zube, osobito u siječnju , travnju, lipnju, rujnu i listopadu. Ostalih ćete mjeseci biti jako dobro.

Rak 22. 6. - 22. 7.

LJUBAV

Ove će vam se godine sviđati pojedinci koji vam imponiraju po sigurnosti, položaju ili bogatstvu, možda čak iz poslovnog kruga ili netko zrelije dobi. Takvu biste osobu mogli upoznati u drugoj polovini godine.

U proljetnim mjesecima su mogući nesporazumi s partnerom ili simpatijom, no ti su problemi prolazni i neće vas spriječiti da uživate u strastvenom ljetu, kada će vas maziti Venera u vašem znaku. Bit ćete pjesnički nadahnuti svojom ljubavlju i neizlječivo romantični.

Nekima među vama bi se prijateljstvo moglo pretvoriti u snažnu ljubavnu vezu, a tijekom druge polovine godine, kada Jupiter uđe u vaše polje ljubavi, srest ćete svoju srodnu dušu, a možda i partnera za brak.

Ako ste u braku ili vezi, u drugoj polovini godine imat ćete iznimno lijepe odnose s voljenim. Često ćete putovati i sve probleme rješavati zajedničkim snagama, što će vas još dublje povezati. Planirate li potomstvo, zvijezde vam u tome neće iznevjeriti.

POSAO

Pred vama je godina u kojoj ćete napredovati, dobiti povišicu ili konačno otkriti svoj poziv i čime se uistinu želite baviti. Odbacite sve strahove i nesigurnost i odvažno počnite raditi na realizaciji svojih planova.

Ako se već neko vrijeme planirate osamostaliti, premjestiti se u drugu tvrtku ili pronaći bolji posao, sada je trenutak da počnete na tome ozbiljnije raditi. Vaši najuspješniji mjeseci su ožujak, kada biste mogli putovati, ali i travanj te lipanj i srpanj koji donose priliku da zablistate svojim idejama i planovima.

Radna učinkovitost neće vas napuštati niti tijekom ljetnih mjeseci kada ćete bolje zarađivati, a u naklonjenom listopadu iskazat ćete svoj kreativan duh i smisao za inovacije.

ZDRAVLJE

Pojačajte brigu o sebi, uravnotežite prehranu i više se bavite tjelesnim aktivnostima. Pokušajte štedljivije raspolagati svojom energijom u veljači i ožujku te posebno tijekom jeseni, kada se ne biste smjeli izlagati naporima i iscrpljivati svoj organizam. Više se bavite sportom jer ćete polučiti odlične rezultate i biti u sjajnoj formi.

Lav 23. 7.- 22. 8.

LJUBAV

Valovi romantike i uzbuđenja uzburkat će vaše skrivene i suzdržane osjećaje i 2017. godinu obilježiti razdobljima strasti i novih ljubavi. Planeti će vam pružiti mogućnost da otkrijete nove i nepoznate svjetove emocija i ljubavnih čari i tako se napokon oslobodite skrivenih kočnica koji vas sputavaju.

U prvoj polovini godine Jupiter, planet sreće, vam je iznimno naklonjen pa će slika vašeg ljubavnog neba biti ispunjena zanimljivim događajima, burnim avanturama i neočekivanim preokretima. Sklad i pozitivna ljubavna energija bit će posebno izraženi tijekom proljetnih mjeseci, a ni ljeto neće biti ništa manje uzbudljivo.

Jedan prijateljski odnos odjednom ćete ugledati u novom svjetlu, postajući svjesni dubokih emocija i skrivenih strasti koje ste tako dugo prikrivali. Ako ste u vezi, Jupiter vas poziva na brak, pa biste mogli stati pred matičara.

Jesen, ali i mjesec prosinac posebno će vam ostati u pamćenju – samci će se tada zaljubiti u svoju srodnu dušu, a vezani i oni u braku biti bliski, puni ljubavi jedno prema drugom, a moguća je i željena trudnoća.

POSAO

Naklonjeni Saturn pozitivno će djelovati na učvršćivanje vašeg statusa, a neke vaše planove učiniti konkretnima i izvedivima. Osobito uspješni bit ćete u umjetničkim profesijama, a na radnom mjestu se tijekom proljeća isticati originalnim idejama.

Mogli biste biti unaprijeđeni, a i šefovi će vas više cijeniti. Druga polovina godine je kao stvorena da riješite financijske probleme ili se odlučite za veća ulaganja ili kupnje. Napredak u područjima obrazovanja ili rada u medijima bit će povoljni u rujnu i listopadu.

U ostalim profesijama vaša će strpljivost biti ključna riječ za uspjeh, jer ćete biti razapeti između želje za stalnim primanjima i upuštanjem u rizik novih projekata.

ZDRAVLJE

Sjajna tjelesna forma i privlačan izgled krasit će vas u 2017., a pozitivne energije Jupitera i Saturna pobrinut će se i za vaš imunološki sustav koji je u protekloj godini ponešto oslabio. Najbolje vrijeme za sve vrste tjelesnih aktivnosti i stjecanje dodatne energije su veljača, ožujak, travanj, svibanj te jesenji mjeseci.

Djevica 23. 8. - 22. 9.

LJUBAV

Svim pripadnicima znaka Djevice ljubav će ove godine doslovno procvjetati. Najbolje vrijeme za ljubav, pomirenja ili nova poznanstva bit će svibanj, lipanj, kolovoz i studeni. Bit ćete popularni i šarmantni, a bogati društveni život donijet će vam brojne nove kontakte i poznanstva.

Zanimljive ljude susretat ćete na kraćim putovanjima, u autobusu, u trgovini, bolje rečeno, na svakom koraku. Obilje prilika za flert imat ćete i tijekom ljetnih mjeseci, a neki bi mogli započeti ozbiljnu vezu.

No nije isključena ni simpatija iz starih školskih dana ili netko iz vašeg djetinjstva. Ako ste u braku ili vezi, ovo je godina u kojoj ćete učvrstiti svoj odnos i izaći iz kolotečine. Dani preporoda bit će i ulaskom Venere u vaš znak tijekom rujna i listopada, koji su važni za rješavanje nepoznanica, novih poznanstava i za bračne razgovore.

Istodobno pazite da se ne zapletete u ljubavni trokut ili se zateknete kako vam ljubav u prosincu pruža zauzeta osoba koja hrani vašu ljubav lažnim nadama. Priklonite se čistim i jasnim emotivnim odnosima.

POSAO

Pred vama je godina u kojoj ćete biti jako posvećeni poslu, ali i imati prilike da se razvijate i idete naprijed. Već u siječnju i veljači predstoji vam uspjeh u financijskim i poslovnim vodama. Bit ćete jednostavno nezaustavljivi.

Snažna individualnost, uvjerljivost, stručnost i znanje osigurat će vam ugled u radnoj sredini. U svibnju, lipnju i srpnju češće ćete putovati ili ići na teren, što će vam popraviti financijske prilike. Najesen mogli biste se vratiti u školske klupe, dovršiti ispite, dok će stručno usavršavanje postati važni čimbenici poslovnog i osobnog napredovanja.

Zahvaljujući svojim intelektualnim sposobnostima i elokventnosti, ostavljat ćete odličan utjecaj na suradnike i poslovne partnere, osobito u rujnu i listopadu.

ZDRAVLJE

Najnepovoljnije razdoblje za sve Djevice bit će u drugoj polovini godine, odnosno u rujnu i listopadu kada se Mars bude nalazio u vašem znaku. U tim mjesecima ne biste se smjeli previše iscrpljivati i ulaziti u stresne situacije. Mogući su problemi sa žlijezdama i srcem pa se redovito kontrolirajte. Manji pad imuniteta moguć je i tijekom proljeća.

Vaga 23. 9. - 22. 10.

LJUBAV

U novoj ćete godini pojačano čeznuti za toplim zagrljajem i mirnim ljubavnim vodama, pa ćete u ožujku i travnju učvrstiti svoju vezu, pa čak i ući u brak. Ne treba zaboraviti da Jupiter koji će biti u vašem znaku sve do 10. listopada potiče plodnost, pa će mnoge žene ovog znaka postati majke!

Pored Jupitera, i Venera će vam biti blagonaklona, donoseći pozitivne preokrete i pregršt mogućnosti za ljubavnu sreću, trudnoću i brak u srpnju, listopadu, studenome i prosincu. S lakoćom ćete upoznavati nove ljude i sklapati prijateljstva, a zbog djelovanja mudrog i ozbiljnog Saturna na vaš znak, moguće je obnavljanje prekinutih veza i susreta s ljubavima iz prošlosti.

Tijekom ljetnih mjeseci mogli biste “pasti“ na šarm slatkorječive osobe. Prije nego se upustite u taj odnos, provjerite je li druga strana slobodna kako se ne biste razočarali.

POSAO

Dobre poslovne rezultate postizat ćete u veljači i lipnju, dok se tijekom proljetnih mjeseci pripazite krivih odluka, iako će baš ti mjeseci nekima od vas donijeti priliku za napredovanje. Jupiter u vašem znaku će vam sve do jeseni pružiti mogućnost da ostvarite važne poslovne uspjehe i financijske projekte.

Najviše domete u poslu postići će oni koji se bave zanimanjima vezanima za medije, menadžment, javne djelatnosti, sport, prosvjetu, kreativne profesije i rad s djecom. Odlične poslovne prilike otvaraju se i tijekom listopada, studenoga i prosinca, kada budete osvajali šefove svojom lucidnošću i originalnim idejama.

ZDRAVLJE

Ove biste se godine trebali više pozabaviti svojim zdravljem. Jupiter će vas čuvati od većih bolesti, no zbog prisustva Marsa u vašem znaku od listopad do prosinca, lakše ćete se umarati, brže gubiti živce i patiti od teškoća s tlakom, umorom nogu, slabom cirkulacijom i psihosomatskih smetnji.

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

LJUBAV

Godina 2017. donijet će vam mogućnost da napravite reda u svom emotivnom životu. Bit će romantičnih susreta, veza na daljinu, poznanstva putem interneta, uzbudljivih erotskih iskustava, pa čak i pojave ljubavi iz prve mladosti, škole ili susjedstva.

Najbolje vrijeme za ljubavna zbivanja su siječanj, travanj, svibanj i srpanj, kada ćete uživati u šarenoj lepezi probuđenih emocija i otkrivenih strasti. Tijekom kolovoza pripazite na pojavu ljubomore i svađa u braku, iako će taj vatromet osjećaja samo pojačati erotski dio vaše ljubavne priče.

Rješavat ćete stambene probleme, možda se useliti u nov stan, no pazite da u svim vašim odlukama ravnopravno sudjeluje i partner. Od 11. listopada Jupiter ulazi u vaš znak i tu ostaje punih godinu dana pa vas očekuju fatalni ljubavni susreti. Vezani bi se mogli odlučiti za brak, a oni koji su već u braku, ove će godine moći odahnuti – u vašem će odnosu biti više ljubavi, nježnosti i pažnje.

POSAO

Ako ste se prošle godine žalili da vam je nedostajalo pravih prilika za napredak, ove godine sve ćete stići nadoknaditi. Pratit će vas sreća i naklonost okoline, osobito tijekom ožujka, travnja i ljetnih mjeseci pa će na vama biti samo da prepoznate prave prilike i čvrsto ih zgrabite.

Mnogi od vas odvažit će se na usavršavanje svojih znanja i vještina, konačno će diplomirati ili pak upisati željeni fakultet. Osobito naklonjena bit će vam druga polovina godine. Mnogi će istinski uživati u svom poslu, a neće vam problem biti ni raditi prekovremene sate, jer ćete znati da će vaši napori biti vrednovani.

Nekima se smiješi povišica ili promaknuće, a dugotrajna poznanstva i prijateljstva s utjecajnim ljudima mogli bi vam pomoći u karijeri, osobito u listopadu i studenome.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vas dobro služiti, pa ćete vitalni i puni samopouzdanja biti skoro tijekom cijele godine. No na grlo i ginekološki trakt pripazite u ožujku i travnju, a ljeti se pazite pretjeranog sunčanja pa radije boravite u hladu. Jupiter u vašem znaku može pojačati apetit, stoga pripazite na prehranu i tjelesnu težinu.

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

LJUBAV

Boravak Saturna u vašem znaku, vodit će vas stazama emotivne sigurnosti i dubokih promjena koje će trajati cijelu kalendarsku godinu. Težit ćete ozbiljnim i odgovornim pojedincima, a te će osobine od svog partnera tražiti i oni u vezama ili brakovima.

Ljubavni pokušaji neće uvijek biti jednostavni pa pripazite u siječnju i travnju kada biste čak mogli i odustati od nakane da osvojite osobu koja vam se sviđa. No vaša će se upornost isplatiti u zanosnom lipnju, srpnju i kolovozu kada ćete se naći u zagrljaju svoje simpatije.

Ni druga polovina godine neće vas ostaviti bez prilika, pa biste mogli uspostaviti ljubavni odnos s osobom iz vaše poslovne sredine ili s nekim iz škole i fakulteta. Zimski će mjeseci s naglaskom na listopad i prosinac biti posebno inspirativni, jer će svojim pozivnim planetarnim položajima učvrstiti veze nastale u ovoj godini i odvesti ih pred matičara, a onima u braku obnoviti strasti. Nekima se i bivša ljubav vraća u život.

POSAO

Bit ćete zreliji, hrabriji i spremniji na odlučujuće korake u svom životu, pa vas u poslu očekuje uspjeh u veljači, proljetnim mjesecima i lipnju. U ovoj godini zvijezde će poticati zanimanja koja imaju veze s računalstvom, programiranjem, stranim jezicima, umjetnošću, edukacijama, prosvjetom, turizmom ili putovanjima.

Bavite li se nekim od ovih poslova, sigurno ćete napredovati. I ostalim Strijelcima će se pojavljivati novi poslovi koji će biti kao stvoreni za njih. Budete li ustrajno težili svojim ciljevima, drugi dio godine dat će vam zasluženu nagradu. Bitno je da vaši postupci budu odmjereni, ambicije čvrste i jasne i da ste u duhu Saturna u svom znaku – mudri i ozbiljni. Sve ostalo ići će lako.

ZDRAVLJE

Prolazak Saturna vašim znakom znatno će utjecati na vašu vitalnost i otpornost prema bolestima. Bit ćete umorniji, depresivniji i skloniji tegobama s kostima, zubima, tenom te kroničnim oboljenjima. Ni Mars vas u travnju, svibnju rujnu i listopadu neće poštedjeti stresa, pa svakako nađite vremena za sebe i bavite se opuštajućim aktivnostima poput lagane tjelovježbe ili hobija.

Jarac 22. 12. - 20. 1.

LJUBAV

Pod napetim utjecajem Saturna i Jupitera morat ćete se suočiti s vlastitim strahovima i željama i konačno priznati sebi da vam je teret prošlosti postao suvišan i pretežak. Nemojte oklijevati napustiti vezu u kojoj nemate više što dobiti ili dati i slobodno se otisnite u nova ljubavna iskustva.

Davat ćete prednost zrelim i stabilnim pojedincima koji imaju sređen život i žele slično što i vi. Pouzdate li se u vodstvo Jupitera od 11. listopada, godinu ćete provesti u nekom novom zagrljaju, voljeni i sretni.

Mogla bi vam se dogoditi posebna ljubav, kakva se samo jednom doživi. Bit će to netko tko će vas oduševiti svojom elokvencijom i inteligencijom, ali i praktičnom i radišnom prirodom koja će se vama, koji tražite sigurnost, jako svidjeti.

Ako ste u vezi ili braku, vaš će se odnos učvrstiti, unatoč turbulencijama tijekom ljetnih i jesenjih mjeseci. Za učvršćenje veze ili braka te ulaska u nove odnose odlični će vam biti siječanj, travanj, svibanj i rujan.

POSAO

U prvom dijelu godine više ćete kontaktirati s drugima i pritom morati češće pristajati na ustupke. Ostvarit ćete mnoga nova poznanstva od kojih će se neka pokazati korisnima. Tijekom proljeća moguće su promjene na financijskom planu koje će biti pozitivne – možda isposlujete kakav kredit ili se okoristiti nasljedstvom ili prodajom nekretnine.

U drugom dijelu godine ostvarit ćete brojna nova poznanstva i komunicirati s obrazovanim, stručnim i uspješnim pojedincima od kojih ćete mnogo toga naučiti. Uz Jupiterovu potporu ulaganje u stručno i profesionalno obrazovanje i usavršavanje višestruko će vam se vratiti.

Proširite svoje znanje i naučite neku novu vještinu. Rad u novinarstvu ili izdavaštvu donose velik napredak. Ostvarit ćete mnoge planove, iako će tome, tijekom jeseni, prethoditi stres i napori.

ZDRAVLJE

Zbog Saturna u vašem dvanaestom polju češće ćete zapadati u sumorna raspoloženja i patiti od psihosomatskih tegoba. Bilo bi uputno da tijekom ove godine više brige posvetite svome zdravlju. Srećom, čuvat će vas Jupiter u Škorpionu pa ćete se u drugoj polovini godine povećanom tjelesnom energijom othrvati svim simptomima

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

LJUBAV

Slobodni Vodenjaci ove će godine imati mnogo ljubavnih prigoda. No želite li vezu, trebat će više tolerancije i strpljenja s obje strane, kako bi odnos prebrodio početne probleme vezane uz drukčije želje ili različite karaktere. Ova godina bit će specifična i po tome što ćete jedno prijateljstvo pretvoriti u ljubavnu vezu.

Spajat će vas srodnost interesa i gotovo identični životni pogledi. Ako ste u vezi, prva polovina godine može biti razdoblje u kojem će vaš partner ustrajati da se vjenčate pa bi mnogima mogla zazvoniti svadbena zvona, osobito u siječnju, veljači, travnju ili tijekom ljeta.

Zauzetima drugi dio godine, a osobito jesen, donosi ponovno zbližavanje s partnerom, čemu će pridonijeti poboljšanje komunikacije. Lako ćete se otvarati jedno drugom, razgovarati o svemu što vas tišti i na taj način riješiti većinu ljubavnih problema. Češći zajednički izlasci, odlasci na putovanja i druženje s prijateljima pokazat će se odličnim načinom za razbijanje monotonije.

POSAO

U prvom dijelu godine imat ćete nekoliko dobrih prilika za napredovanje i porast ugleda, ali i za poboljšanje financijske situacije. Ipak, ništa vam neće biti poklonjeno, pa ćete morati dobro zasukati rukave i naučiti raditi ustupke, čak i onda kad znate da ste u pravu.

Mogli biste imati napete partnerske odnose pa ćete najbolje poslovati individualno. U veljači i ožujku bit ćete puni motivacije i energije, obavljajući poslove bez većih problema. Manji zastoji u travnju neka vas ne obeshrabre, jer već od svibnja do srpnja opet ste u poslovnoj utrci i ostvarujete odlične rezultate.

U drugoj polovini godine naglo će vam se popraviti financijska situacija, bilo kroz povišicu, isplativ projekt, a nisu isključene ni nagrade i pohvale.

ZDRAVLJE

Jupiter će vas u prvoj polovini 2017. zaštititi od zdravstvenih tegoba. Lakše ćete podnositi stresne situacije, a jedini problem koji bi vas mogao mučiti u nadolazećoj godini bit će problemi s kilogramima i probavom. Bit ćete neumjereni u jelu i piću, skloniji alkoholu i pomalo lijeni za sportske aktivnosti.

Ribe 19. 2. - 20. 3.

LJUBAV

Slobodne Ribe ove godine neće bilo kome poklanjati pažnju. Privlačit će vas zreliji i situirani pojedinci koji su nešto postigli u životu i jednog takvog mogli biste upoznati tijekom naklonjenog siječnja ili travnja. Novim ljubavnim prilikama razveselit će vas i lipanj i srpanj.

Sve ovisi o vama – ostavite sve one loše osjećajne situacije iza sebe i okrenite se novoj ljubavi – ova vas godina u tome neće iznevjeriti. Ako ste u vezi ili braku, događanja u drugoj polovini godine pod Jupiterovim patronatom uvjerit će vas da je partner idealna osoba za vas.

Njegova pažnja i potpora bit će vam jasan znak da pripadate jedno drugom, što će mnoge parove ohrabriti na početak zajedničkog života ili planiranje vjenčanja.

Zajedno ćete više izlaziti, baviti se sportom, pohađat ćete društvene tečajeve ili aktivnosti, a ako ste u financijskoj mogućnosti, svaki slobodan trenutak koristit ćete za odlazak na putovanje. Studeni će za mnoge samce biti fatalan – upoznat ćete svoju srodnu dušu!

POSAO

Saturn u vašem polju karijere cijele će godine stvarati ograničenja i prisiljavati vas na odricanje. Na poslu ćete se boriti i dokazivati više nego inače. Pratit će vas osjećaj da se vaše prave vrijednosti ne cijene dovoljno, no Jupiterova potpora umanjit će negativno Saturnovo djelovanje.

Imate li velike ambicije i želite napredovati, borite se jer će se u konačnici vaš napor itekako isplatiti, osobito u ožujku, travnju, srpnju i studenome.

Na proljeće će vam se i financije znatno popraviti. U drugoj polovini godine posebne uspjehe ostvarivat ćete ako se bavite javnim radom, politikom, umjetnošću, dizajnom ili bilo kakvom drugom kreativnom oblašću. Nekima je moguć uspješan život i rad u inozemstvu.

ZDRAVLJE

Iako će vas veseli Jupiter uglavnom štititi od većih zdravstvenih teškoća, neugodan Saturnov utjecaj nekima bi među vama mogao potencirati kronične tegobe i oboljenja. Napeto razdoblje za sve Ribe bit će u prvoj polovini godine kada se čuvajte viroza, ozljeda i upala. Od 11. listopada vaše se zdravlje naglo popravlja.

>> Jarci jačaju povjerenje u vezi, a Vage polako dolaze na svoje

Ključne riječi

Komentara 4

IK
ikonoklast
19:13 28.12.2016.

ovo su rekli i prosle god mogli su promjesat novu kavu kak se veli..

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:22 28.12.2016.

Svim znakovima: Polozaj planeta a pogotovo zvijezda nece imati, niti je ikad imao bilo kakvog utjecaja na vas zivot. Svima ce biti kako su si sami "priredili", a sto se tice zdravlja gotovo isto tako, osim u slucaju nesreca.

KV
kvatrić
17:37 28.12.2016.

Katolici, klonite se poganstva. "Ne obraćajte se na zazivače duhova i vračare; ne pitajte ih za savjet. Oni bi vas opoganili." (Levitski zakon 19,31)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije