Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro je znati

Što ljeti znači dobar kupaći kostim, to zimi znače rukavice, kapa i šal!

Modni detalji
Foto: Nikola Zoko
29.10.2015.
u 09:00

Tip šubare odaberite u skladu s veličinom glave (što je manja, to je manje dominantna šubara) i, naravno, kose (duga kosa = dulja dlaka na šubari).

Želite li naglasiti svoj modni stil (čak i ako ste zabundani na – 10) ne zaboravite na kombinacije šalova, kapa, rukavica i ostalih detalja kao što su torbe ukrašene krznenim detaljima, topla obuća…

Upravo kombinacije ovakvih detalja naglasit će vaš stil i dati cijelom looku poseban izgled. Upamtite: ono što ljeti znači dobar kupaći kostim, to zimi znače rukavice, kapa i šal! 

Kako kombinirati?

Za početak odaberite idealan model kape. O tome će ovisiti oblik lica, duljina kose i frizura koju nosite. Ukratko – imate li duguljasto lice, nosite predimenzionirane kape, pliće šešire srednje velikog oboda, grijače za uši. Okruglim licima pristajat će kape šeširići manjeg oboda. Četvrtasto lice ublažite francuskim kapama i šeširima okruglog cilindra i šireg oboda. 

Hit sezone su šubare! 

Tip šubare odaberite u skladu s veličinom glave (što je manja, to je manje dominantna šubara) i naravno kose (duga kosa = dulja dlaka na šubari).

Imate li prošlogodišnji kaput, u ovoj ga sezoni upotpunite krznenim šalom. Može biti potpuna suprotnost boji kaputa kako bi predstavljao pravi detalj. Uz ovakav krzneni detalj nosite i rukavice s takvim detaljem i kapu.  Ne zaboravite na šalove koji u ovoj sezoni mogu biti svakakvi samo ne jednobojni i tamni. Kombinirajte šare koje upotpunjuju vaš look i modele koji na sebi imaju zanimljive ukrase. Kako ih vezati? Budite kreativne, što više zamotate šal, to je on moderniji.

Nosite li kapute s krznenim ovratnicima, kaput možete naglasiti ogrlicama. Upravo se one na vanjskom dijelu kaputa nose za posebne izlaske. Kombinirajte ih uz ostale modne detalje (ukrase za kosu, naušnice) istog stila. Nosite li suknje, ne zaboravite na kreativne modne detalje poput hulahupki u jakim bojama i dokoljenki čiji rubovi proviruju uz rub čizama.

Dokoljenke su must have ove zime. Ne zaboravite na rukavice!  Duge rukavice u kombinaciji s kraćim rukavima na kaputu su jednostavno must have. Neka budu uvijek odabrane tako da se njima naglasi kaput. Isto tako rukavice moraju biti u skladu sa svim ostalim detaljima koje nosite, odnosno istog stila kao i kapa, šal. Model odaberite u skladu s građom ruku – što su veće šake i zglob je dominantniji, to neka budu duže rukavice. No, isto tako imate li jače nadlaktice i široka ramena, ne nosite rukavice duže do sredine podlaktice.

>>Što morate znati o kupnji kaputa i jakne?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije