Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva dama

Tajni signal: Otkrivena poruka haljine Michelle Obame o kojoj svi pričaju

Hillary Clinton i Michelle Obama
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
12.11.2016.
u 18:52

Ljubičasta je boja tuge i žalosti, a time su obje moćnice dale do znanja što misle o pobjedi Donalda Trumpa

Na protokolarnoj čajanki gdje je Michelle Obama poželjela dobrodošlicu supruzi novoizabranog predsjednika Melaniji Trump i upoznala je sa svim izazovima njezine buduće pozicije, oči javnosti bile su uprte u njezinu neobičnu haljinu.

Odjeća koju nosimo šalje tajne signale kojih nekada nismo ni svjesni, a upravo su se tom taktikom poslužile Hillary Clinton i Michelle Obama nakon objave izbora novog predsjednika SAD-a.

Michelle Obama na čajanki je odaslala skrivenu, neizgovorenu poruku koja izvježbanom oku ne može promaknuti. Još uvijek aktualna prva dama za tu je prigodu odabrala ljubičastu haljinu koju potpisuje Narcis Rodriguez. Ta je nijansa bila identična onoj koju je Hillary Clinton odabrala za prvo obraćanje nakon poraza na predsjedničkim izborima.

Ljubičasta je boja tuge i žalosti, a time su obje moćnice dale do znanja što misle o pobjedi Donalda Trumpa. Treba naglasiti i kako Michelle Obama rijetko nosi ljubičastu.

>> Paprenu svotu Melania je izdvojila za ovaj svileni kombinezon

Komentara 31

MA
maxxxx
19:36 12.11.2016.

Supertajni signali, ali su ih genijalni umovi VL novinara uspjeli dešifrirati

DO
domxerex
20:11 12.11.2016.

Možda imaju i šifrirane poruke u frizuri!!! Hahahaha! Jadni li ste genderi, samo priznate popušili sre skup sa svojim pedofilskim svjetom.

DU
Deleted user
18:58 12.11.2016.

I Melanijina oprava bez rukava puno govori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije