Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
alexa chung

Što god odjene, na njoj izgleda fenomenalno, nikad vulgarno ili prenapadno

Alexa Chung
Foto: Instagram
1/10
07.02.2014.
u 12:22

Noge ističe kratkim hlačicama, haljinicama koje obavezno nosi uz visoke potpetice, a ultrakratku kombinaciju ponekad upotpuni i elegantnim balerinkama.

Tražite modno osvježenje koje odskače od hollywoodskih starleta, silikonskih ljepotica i botoksiranih savršenih lica.

Donosimo vam profil prave "fashion" djevojke koja odlično usklađuje retro komade i jeftine krpice koje se ne boji spajati s ultraskupom dizajnerskom odjećom. Ona je, pretpostavljate, Alexa Chung, a njezin stil može vam poslužiti kao inspiracija.

Alexa Chung britanska je voditeljica, novinarka britanskog Voguea i model koji je na stranice modnih rubrika dospio upravo zbog jedinstvenog modnog stila. Kombinacije mlade Alexe su mladenačke, odvažne, s dozom retra i uličnog stila, a zanimljivo je da unatoč kritikama na račun ekstremne mršavosti u prvi plan uvijek stavlja noge.

Ističe ih kratkim hlačicama, haljinicama koje obvezno nosi uz visoke potpetice, ali ultrakratku kombinaciju ponekad upotpuni i elegantnim balerinkama. Modno je zanimljiva kad odjene vintage haljinice, suknje visokog struka, ali i kad navuče u traperice i jeans-košulju. Iako bi na nekom drugom ta kombinacija vjerojatno bila katastrofalni promašaj, figura i lice Alexe Chung i ono nešto, njezin faktor X, svaku kombinaciju pretvaraju u modni hit.

Alexa je karijeru počela kao model sa 16 godina, no u modnoj industriji, barem kao model, nije se zadržala, već se bacila u voditeljske vode te je na Channelu 4 odradila uspješne projekte poput Popworlda i jutarnje glazbene emisije Freshly Squeezed. Svjetsku popularnost pak osigurala joj je vlastita emisija It’s on with Alexa Chung.

 

Ova modna priča, koja može svim mladim djevojkama koje žele izgledati posebno, mladenački, ležerno i trendi može poslužiti kao inspiracija, bez problema kombinira haljinice od 30-ak funti sa skupim dizajnerskim torbama, a što god odjene na Alexi izgleda prelijepo, nikad vulgarno ili prenapadno.

>>Alexa Chung dizajnirala je novu kolekciju brenda obuće Superga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije