Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imajte na umu

Stjuard otkrio kako se putnici trebaju ponašati tijekom leta: 'Ovo su naša zlatna pravila'

Shutterstock
02.08.2021.
u 11:27

Dao je i savjet kako se ponašati ako se ne osjećate dobro.

Neka osnovna pravila ponašanja u zrakoplovu znaju gotovo svi, ali stjuard Tommy Cimat odlučio ih je ponoviti uz nekoliko novih savjeta i smjernica za sve one koji se spremaju na let.

Prvo naglašava da nikada ne dodirujete neke stvari u avionu, poput gumba za ispiranje zahodske školjke, golim rukama. "Uzmite maramicu, pa ga onda pritisnite. Zaista nikada ne znate koliko je avion čist", kaže Tommy i savjetuje da uvijek nosite duge hlače. Zašto? Iz istog razloga, ako avion nije očišćen kako treba, dugim hlačama se štitite od klica i bakterija. "Zadnja stvar koju trebate dirati su prozori, oni su najprljaviji."

Ako vam treba hrana, voda, vrećica za povraćanje ili bilo kakva druga pomoć, obratite se osoblju. "Nemojte se bojati obavijestiti kabinsko osoblje o nečemu što vam treba ili ako se ne osjećate dobro, tu smo za vas."

Za kraj, kaže da obavezno pijete vodu tijekom cijelog leta kako biste ostali hidratizirani, prenosi Mirror.

Njegov video objavljen na TikToku neki su shvatili ozbiljno, ali bilo je i onih koji su se počeli šaliti misleći da Tommy pretjeruje. "Da, i nemojte udisati zrak, on se reciklira", napisao je netko.

Pogledajte video:

@tommycimato

#greenscreen #fyp #flightattendant #airline #aviation #travel #flights

♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists

Od jutra gužve na cestama, kolone na Lučkom. Čeka se i na granicama

1/13

Komentara 3

MO
montello
13:55 02.08.2021.

Nije lako shedit u avionu 20 sati ali treba se kulturno ponasati

DU
Deleted user
13:09 02.08.2021.

i naravno, ne spominjite riječ "bomba", ali ni antraks, ebola...

DU
Deleted user
12:44 02.08.2021.

Stjuard otkrio.....nije stjuard ili kako neko govori stjuart nego FLIGHT ATTENDANT . To stjuard/stjuardesa koriste jos samo neskolovani novinari i narodi u malim primitivnim i zaostalim (Balkanskim) vukojebinama u kojima je jos uvijek naj vece gurmansko dostignuce nabiti prase i brava na kolac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije