Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova u obitelji

Stiže li u veliku obitelj R. Šerbedžije nakon muškog pojačanja curica?

rade šerbedžija
03.12.2009.
u 16:48

Glumac Rade koristi sve slobodno vrijeme kako bi bio u Hrvatskoj i družio se sa svojim unucima, Lucijinim sinom Sergejem i Danilovim Ivanom

– Istina je, trudna sam. Ne volim govoriti o takvim stvarima za javnost. Tim je riječima Lucija Šerbedžija potvrdila da je u petome mjesecu trudnoće. Ta je vijest posebno razveselila glumca Radu Šerbedžiju koji ne može skriti svoje toplo lice pred unucima. Lucija u dvogodišnjem braku s beogradskim redateljem i glumcem Filipom Gajićem već ima sina Sergeja koji će 17. prosinca proslaviti drugi rođendan.

Mali Ličanin Ivan

– Jako sam sretan što nam je stigao jedan dečko. Pravi je mali Ličanin – veselo je s javnosti podijelio 62-godišnji glumac sretnu vijest kad mu se ljetos rodio drugi unuk Ivan, prvo dijete njegova sina Danila. Šerbedžiju je razveselilo još jedno muško pojačanje jer je znao govoriti da se uz četiri kćeri i supruge osjeća malo ugroženim, no sigurno bi ga jednako veselilo da za četiri mjeseca dobije i prvu unuku. Rade Šerbedžija sa suprugom Lenkom i kćerima Ninom, Vanjom i Milicom živi u Los Angelesu, a otkako je postao djed, svaki slobodan trenutak provodi u Hrvatskoj. 

- Volio bih biti uz moju Luciju kad bude rađala, da zna da sam tu i da podijelimo radost toga svečanog trenutka – izjavio je Rade prije dvije godine, no hollywoodske obveze su ga spriječile da bude uz kćer za porođaja.

Aktivni djed-servis

Duge šetnje i igranje u parkovima s unukom Sergejem bila su najdraža Radina zanimacija ovo ljeto.

– Super se osjećam! Uživam u šetnjama s unukom Sergejem u društvu moje Lucije – izjavio je tada Rade, koji se pokazao kao aktivan djed-servis. Prosinac je obično rezerviran za posjet Hrvatskoj jer glumac božićne blagdane provodi u svojoj vikendici u Istri.

– U našu kuću u Barbarigi dođemo na Badnjak. Ja kuham bakalar, lovim lignje i igram briškulu, a supruga Lenka sprema večeru. Obitelj tada sprema i rođendansku zabavu za malog Sergeja koji malo prije Božića slavi rođendan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije