Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati dizajner

Stefano Gabbana: Ne želim da me zovu 'gay', ja sam samo muškarac

Dolce&Gabbana
Foto: Livio Valerio/IPA/PIXSELL
1/3
19.12.2017.
u 11:53

Riječ "gay" izmislili su oni koji imaju potrebu etiketirati ljude i ne želim da me se definira kroz moju seksualnu orijentaciju, dodao je slavni dizajner.

Stefano Gabbana, jedan je od svjetskinajpoznatijih dizajnera koji s Domenicom Dolce stvorio modno carstvo branda Dolce&Gabbana, rekao je da je umoran da ga gledaju kao homoseksualca i zamolio je ljude da ga prestanu povezivati s njegovom seksualnom orijentacijom. 

- Ne želim da me zovu "gay", ja sam jednostavno muškarac. I točka, rekao je Gabbana za talijanski Corriere della Sera. 

Riječ "gay" izmislili su oni koji imaju potrebu etiketirati ljude i ne želim da me se definira kroz moju seksualnu orijentaciju, dodao je slavni dizajner.

Foto: Salvatore Franchini/KIKA/PIXSELL
Foto: Pixsell

Gabbana, i njegov bivši ljubavni partner, ali i dalje poslovni Domenico Dolce, otvoreno su priznali da su homoseksulaci, a sada im je dozlogrdilo da im se seksualna orijentacija "stavlja ispred ljudskih prava". 

- Mislio sam da ću kao poznata osoba pomoći u prihvaćanju nove kulture, one koja nije bazirana na pravima homoseksualnosti nego na ljudskim pravima. Prije svega smo ljudi, a tek onda heteroseksualci, homoseksualci ili biseksualci, zaključio je dizajner. 

Pogledajte i video Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom

Komentara 4

KU
kupatilo
12:47 19.12.2017.

Sory!Tisi ono pederčina.Gey je stvarno kratka riječ!

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
13:10 19.12.2017.

E moj Štefo, moja žena se samo nasmijala.

BM
branko.mihalic1
17:40 19.12.2017.

kakva izjava bas biser

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije