Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednostavno je biti posebna

Spremne za ljeto od glave do pete uz Hippy Garden, Pantene i Venus

Hippy Garden
Foto: PR
1/5
16.05.2014.
u 09:29

U razdoblju od 16. do 31. svibnja za kupnju jednog proizvoda iz bilo koje Panteneove linije i jednog proizvoda Gillette Venus na dar dobivate ljetnu torbu Hippy Garden.

Kvalitetni proizvodi za njegu i dizajnerska torba pun su pogodak za odličan izgled.

Znaju to i P&G i dm koji su u sklopu kampanje „Jednostavno je biti posebna“ pripremili još jedno iznenađenje za sve djevojke i žene.

U razdoblju od 16. do 31. svibnja za kupnju jednog proizvoda iz bilo koje Panteneove linije i jednog proizvoda Gillette Venus na dar dobivate ljetnu torbu Hippy Garden.

Idealan ljetni look uz dobru modnu kombinaciju podrazumijeva glatku kožu te sjajnu kosu.

Foto: PR

„Ljeto je vrijeme kada se traži ležernost, jednostavnost, ali ne smijemo zaboraviti ni na praktičnost. U torbu Hippy Garden ženama će stvarno stati sve što im je potrebno – bilo za šetnju gradom ili za plažu,“ – rekla je dizajnerica Đurđica Vorkapić.

Osim modnih kombinacija bitno je osjećati se dobro u svojoj koži. Svaka žena voli osjećaj glatkoće nogu, posebno ljeti. Brijači Gillette Venus posebno su osmišljeni za žene te donose kombinaciju inovacija i već dokazanih tehnologija. Oštrice koje prate konture tijela i u potpunosti prianjaju uz kožu okružene su lubrikantnim trakicama koje omogućuju da brijač glatko klizi čineći tako kožu mekom i glatkom u samo nekoliko pokreta.

Za dotjeran i lijep izgled i kosi je potrebna dodatna njega. Proizvodi iz linije Pantene Intensive Repair pravo su rješenje jer će pomoći u obnovi kose nakon hladnih dana, a pobrinut će se za njezin sjaj i zdrav izgled. Uz to, pomoći će zaštititi kosu od pucanja i oštećenja uzrokovanih oblikovanjem te zadržati vlažnost.

Uz saveznike kao što su P&G i dm i ovo ljeto može biti posebno!

Foto: PR

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije