Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sportske aktivnosti tijekom zimskih praznika: Amazinga Dječja akademija donosi zabavu u veljači!

Amazinga
Foto: Amazinga
1/9
18.01.2024.
u 15:12

Iako su se mališani vratili u školske klupe, barem na kratko, roditelji već razmišljaju o tome kako najbolje organizirati vrijeme svojih mališana tijekom sljedećih zimskih praznika.

Drugi dio zimskih praznika u ovoj školskoj godini za učenike počinje 19. veljače i završava 23. veljače, dok će nastava započeti 26. veljače.

Foto: Amazinga

S obzirom na to da je u zimskim mjesecima uglavnom prehladno za duže aktivnosti djece na otvorenome, sportske aktivnosti u zatvorenom predstavljaju rješenje za roditelje koji žele razvijati sportski duh svoje djece.

Amazinga Zimska dječja akademija u veljači pruža savršenu priliku da djeca uživaju u isplaniranim aktivnostima, stječu nova znanja i vještine, razvijaju samopouzdanje te sklapaju nova prijateljstva.

Foto: Amazinga

Namijenjena je osnovnoškolcima u dobi od 6 do 15 godina, a svakodnevni program počinje u 8 sati i traje do 16 sati.

Karting akademija, škola skakanja na trampolinima, laser tag bitka u posebno dizajniranoj areni te uvježbavanje tehnike penjanja na stijenama i u adrenalinskom parku čine dio bogatog zabavno-edukativnog programa. Uz to, polaznici će se susresti s logičkim zagonetkama, mozgalicama i drugim izazovima u escape room igrama, potičući primjenu logike, memorije i matematike.

Foto: Amazinga

Posebno iznenađenje za sve polaznike Akademije predstavlja nova zimska atrakcija – klizanje u zimskoj oazi Winter Wonderland programa! To će dodatno obogatiti njihovo iskustvo tijekom praznika.

I evo odlične vijesti za sve roditelje koji razmišljaju unaprijed – novi termin Zimske dječje akademije bit će od 19. veljače do 23. veljače.

Sve o prijavama i detaljima programa potražite na službenim stranicama: https://amazinga.fun/djecja-akademija/.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije