Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 225
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozorenje znanstvenika
Povratak na članak

Podgrijavate špinat? Još jedan dokaz da to ne biste trebali

Ostaci kuhanog špinata ne smiju se čuvati na sobnoj temperaturi. Odmah ih treba spremiti u hladnjak, upozorava nutricionistkinja i znanstvenica Dagmar von Cramm

Komentari 1

AU
austrougarskigeneral
10:02 08.08.2017.

nisam niti ću

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.