Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najslađi beach bar

Špica pseće sezone: na šanku se naručuju sladoled i pivo

Pseći kafić
Foto: REUTERS/Antonio Bronic
1/9
14.07.2016.
u 09:45

Kafić se nalazi u blizini plaže gdje se ljubimci mogu okupati

Prije nekoliko dana prvi hrvatski kafić za pse “Monty’s Dog Beach & Bar” na plaži u Crikvenici otvorio je ovogodišnju sezonu, a atmosfera se polako zahuktava.

Približava se špica sezone, a psi i njihovi vlasnici sve su brojniji u tom psećem “raju na zemlji”. Psima se, baš kao i ljudima, nude različita osvježenja poput sladoleda za pse, koji je prošle godine bio pravi hit u ovom kafiću, a sada je ponuda proširena i posebnim pivom za pse.

Pivo je napravljeno na bazi povrća i piletine, a preporučuje se da pas ne popije više od jednog piva dnevno. Koliko su psi zadovoljni uslugom, dovoljno govore fotografije sa šanka na kojem se nerijetko natiska i nekoliko pasa željnih hladnog piva ili nekog drugog pića. Treba naglasiti kako je na ovoj plaži gotovo sve prilagođeno psima i njihovim vlasnicima, pa tako nije rijetkost vidjeti psa koji surfa na dasci, izležava se na ležaljci ispod suncobrana ili se brčka u plićaku sa svojim vlasnicima.

Iako su neki bili pomalo skeptični prema ovoj vrsti turističke ponude, već je sada jasno kako je riječ o odličnom potezu, pogotovo kada se zna da su vlasnici kućnih ljubimaca vrlo vezani za svoje četveronožne prijatelje, imaju praksu voditi ih sa sobom na ljetovanje te su spremni i dodatno platiti kako bi njihovi ljubimci imali svu njegu i pažnju koje i sami imaju na odmoru. U EU ima, procjenjuje se, oko 60 milijuna pasa.

>> Pružite privremeni dom štencima i postanite socijalizator budućih pasa pomagača

Komentara 1

GM
Gusta magla
12:15 14.07.2016.

Zelimo biti turisticka destinacija a zanemarujemo kucne ljubimce koji su gostima clanovi obitelji....takvih plaza za pse i raznih sadrzaja za kucne ljubimce bi trebalo biti u svakom mjestu koje zeli biti turisticko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije