Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Spektakularno zatvaranje Koprivničke bajke

Spektakularno zatvaranje Koprivničke bajke
Foto: Promo
1/14
02.01.2019.
u 15:31

Veselim dočekom Nove godine uz nastup tamburaškog sastava Gazde i bogat vatromet, završeno je treće izdanje Koprivničke bajke.

I ove su godine građani Koprivnice i okolice preplavili središnji Zrinski trg i uz zvuke svima dobro znanih hitova sastava Gazde ušli u 2019. godinu. Kao što je najavio i sam Marko Bujanović iz sastava Gazde, ovi su glazbenici Koprivničancima i njihovim gostima pripremili pravi show uz odlične plesne i pjevne hitove. Ovim spektakularnim koncertom i bogatim vatrometom uz novogodišnju čestitku gradonačelnika Mišela Jakšića završeno je još jedno izdanje Koprivničke bajke koja je ovogodišnjim izdanjem okupila na tisuće posjetitelja uz izuzetno bogat program.

Foto: Promo

Zadovoljni posjetitelji tako su za trajanja Koprivničke bajke mogli uživati u svakodnevnom programu, nastupima Nine Badrić, grupe Vigor, kulturno-umjetničkom programu općina koje okružuju Koprivnicu, ali i nastupima mladih glazbenika, tamburaških sastava, zborova, dječjih vrtića i škola.

Da Bajka bude i najukusnije mjesto pobrinuli su se koprivnički ugostitelji koji su za ovu priliku pripremili bogatu gastronomsku ponudu karakterističnu za podravski kraj. Jela od koprive bila su glavna tema ovogodišnje „Bajke“, no tu su bile i nezaobilazne domaće kobasice, germknedli s pekmezom od šljiva i Lino Ladom te fritule.

Foto: Promo

Koprivničku bajku ove je godine osvijetlilo 16 tisuća lampica uz mnogobrojne nove dekoracije, a predstavljene su rukotvorine i originalni proizvodi koprivničkih obrtnika. Program se održavao i u reprezentativnoj kupoli u parku, „Kući Djeda Mraza“ na paviljonu, a mogla se razgledati i jedinstvena ljubavna „Aleja uzdisaja“ te nove jaslice izrađene od strane učenika Obrtničke škole. Posjetitelje svih dobnih skupina veselilo je i klizalište u samome centru grada koje je ove godine predstavilo kružnu stazu duljine 160 metara.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije