Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

SPAR Hrvatska spreman za Europsku uniju-kampanja EUšteda

SPAR (1)
Foto: SPAR
1/4
PR
Autor
PR članak
23.04.2013.
u 11:39

Dva mjeseca prije ulaska u EU, SPAR svojim kupcima nudi proizvode uvezene iz Europske unije po nižim redovnim cijenama.

Ulazak u Europsku uniju pozdravljamo te se iskreno veselimo što će i Hrvatska postati punopravna članica unije. Obzirom na svoje internacionalne korjene, u SPAR-u Hrvatska svjesni smo svih mogućnosti koje pruža ulazak u Europsku uniju te smo na vrijeme sve pripremili kako bismo našim kupcima osigurali još bolju ponudu i još povoljnije cijene.

Već sada kupovina po nižim redovnim cijenama
Ulaskom u EU i ukidanjem carina, mnogi artikli iz našeg asortimana moći će se kod nas kupiti po nižim cijenama. Kako su naši europski dobavljači shvatili važnost ulaska Hrvatske na tržište EU, svoje proizvode već od ponedjeljka 22.travnja našim su kupcima ponudili po cijenama koje će važiti nakon 1.srpnja. Dva mjeseca prije ulaska u EU, SPAR svojim kupcima nudi proizvode uvezene iz Europske unije po nižim redovnim cijenama. Dakle, ne radi se o proizvodima po kratkoročnim akcijskim cijenama, nego cijenama koje ćemo našim kupcima garantirati najmanje tri mjeseca.

Novi, željno očekivani artikli
SPAR je svih godina poslovanja u Hrvatskoj prema istraživanjima nezavisnih agencija bio prepoznat od strane kupaca kao lanac s najboljom uslugom i najširim asortimanom proizvoda. Dobra vijest je da će se ulaskom u EU širina ponude u SPAR-ovim trgovinama još povećati. To se prije svega odnosi na slatkiše, jogurte i sireve.

Hrvatski proizvođači – partneri za Europu
Mnogi naši proizvođači svjesni mogućnosti koje pruža tržišteod 560 milijuna stanovnika već su najavili korigiranje cijena zbog ukidanja carina. SPAR je i do sada sudjelovao u razvoju i rastu hrvatskih proizvođača te im davao priliku da svoje proizvode ponude na našim policama. Pozivamo sve naše partnere proizvođače da nam se i ovaj puta priključe u kampanji EUšteda.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?