Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šopingomanija

Šopingholičari ‘rezervirali’ kreacije Lanvina za H&M

H&M
H&M
06.11.2010.
u 12:03

Fotografije kolekcije koju je izradila pariška modna kuća Lanvin objavljene su na internetu

Željno očekivana linija odjeće koju je za H&M dizajnirao Lanvin može se već nekoliko dana vidjeti na stranicama toga švedskoga lanca trgovina modnom odjećom. 

Fotografije kolekcije koju je izradila pariška modna kuća Lanvin objavljene su na internetu, na stranici H&M-a, tri tjedna prije nego što odjeća bude dostupna u trgovinama. Sve trendseterice i prave šopingholičarke mogu tako unaprijed steći uvid u željno očekivanu kolekciju. 

U liniji Lanvin for H&M naći će se ženska i muška modna odjeća u kojoj prevladavaju ženske koktel- haljine živih boja te moderna i ležerna muška odijela. Cijene dakako privlače mase u ovaj lanac, pa će tako haljine stajati od 500 do 799 kuna, cipele će se moći nabaviti za 400 kuna, a modni dodaci već za stotinjak kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije