Sommelier Ivan Jug: Stranci sad stol rezerviraju i pet mjeseci unaprijed
"U restoran se dolazi jesti i o tome nema priče. Ali u restoran kakav je Noel dolazi se i zbog ukupnog doživljaja, koji počinje već time kako se gosta dočeka na ulazu, preko mirisa, atmosfere, ugodnog konobara... Mi Noel doživljavamo kao naš drugi dom i pazimo na svaku sitnicu"
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Treba prodati priču i uzeti novce onima koji ga imaju u dovoljnim količinama. Tome pomažu i sati glume koje je spomenuo.