Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kritizirali ga

Snimka naljutila mnoge: Mladoženja slao poruke na mobitel dok je s mladenkom izlazio iz crkve

Twitter
07.06.2023.
u 13:30

Na snimci mladenka sva nasmiješena pozdravlja uzvanike, a za ruku drži mladoženju kojemu je bitnije nešto na mobitelu

Društvenim mrežama proširila se snimka na kojoj smeteni mladoženja gleda na telefon, ili nekome šalje poruku, odmah nakon vjenčanja, dok su još on i njegova mladenka izlazili iz crkve. 

Kako se vidi na snimci, tek vjenčani par izlazi iz crkve. Mladenka sva nasmiješena pozdravlja uzvanike, a za ruku drži mladoženju kojemu je bitnije nešto na mobitelu, piše NY Post.

Video, koji je podijeljen na TikToku, a zatim izbrisan s profila koji ga je originalno objavio, kasnije je završio na Twitteru gdje je skupio na desetke milijuna pregleda. Komentatori na društvenim mrežama nagađali su i što mladoženja radi, ali i kakav će im brak biti. 

“Ovaj brak je gotov”, predvidio je komentator na Twitteru, gdje je ponovno objavljena snimka prikupila više od 40,8 milijuna pregleda. “Ovo je suludo... bez poštovanja i zabrinjavajuće. Totalno nepotrebno,”napisao je drugi zaprepašteni gledatelj ispod viralnog videa.

VEZANI ČLANCI: 

Kad su izašli vani, čini se da se mladenka suočila sa svojim mužem zbog njegovog gledanja u telefon tijekom tako važnog trenutka, ali umjesto da se ispriča, on frustrirano pravi grimasu, naizgled navodeći svoju novu ženu da odustane od toga i glumi radostan pogled. Neki korisnici su nagađali da se dopisuje s ljubavnicom ili da "surfa" po aplikacijama za upoznavanje. 

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije