Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dnevnik mlade Carrie

Snima se TV serija o životu i odrastanju mlade Carrie Bradshaw

satc (1)
Foto: HBO
1/3
17.09.2011.
u 10:18

Autorica Seksa i grada Candice Bushnell knjigu Carrie's Diaries je već napisala, a produkcije se prihvatila ekipa mega uspješne Tračerice

U posljednje su vrijeme jako popularni tzv. prequeli, odnosno filmske i književne verzije popularnih franšiza ili, drugim riječima, verzije 'kako je sve počelo'.

A Seks i grad toliko je unosan da bi - osim takvoga filma - trebao dobiti i TV seriju koja će pratiti dogodovštine srednjoškolke Carrie Bradshaw u njezinom rodnom New Englandu! Autorica Seksa i grada Candice Bushnell knjigu Carrie's Diaries je već napisala, a produkcije se prihvatila ekipa mega uspješne Tračerice. 

Bez obzira na, vjerujemo, vrhunsku produkciju nekako sumnjamo da će srednjoškolka Carrie uspjeti zasjeniti samu sebe iz vremena kada je već otkrila manolice, cosmopolitane i Mr. Biga...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije