Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Yves Rocher

Snaga prirode i dostupnost svim ženama

Yves Rocher
27.01.2012.
u 08:16

Yves Rocher prvi je put u Hrvatskoj održao prezentaciju novih linija svojih preparativnih i dekorativnih proizvoda

Vrhunska francuska marka biljne kozmetike – Yves Rocher prvi je put u Hrvatskoj održala prezentaciju novih linija svojih preparativnih i dekorativnih proizvoda. Stručnjaci iz Francuske predstavili su posebne vrijednosti marke i paletu novih proizvoda kao i projekte koje pripremaju na hrvatskom tržištu.  

– Trend povratka prirodi, prirodnoj prehrani i kozmetici, kao i trend očuvanja prirode i biljnog svijeta u uzlaznoj je putanji i u Hrvatskoj te smo ovim putem odlučili vrhunsku vrijednost proizvoda i cjenovnu dostupnost svakom potrošaču predstaviti široj javnosti – izjavila je Zrinka Novosel, zastupnica Yves Rochera za Hrvatsku.

Među novim proizvodima istaknuti su Expert Reparation za njegu tijela na bazi karite maslaca za vrlo suhu kožu, Ovale Lifting maska za lifting efekt lica i vrata, Serum Végétal krema i filer protiv dubokih bora te Moment de Bonheur – novi parfem. Pored toga, ove sezone je posebno zapažena nova make up linija za proljeće 2012. te inovacija na tržištu: Minceur Detox – preparati za detoksikaciju i otpuštanje masnoća.

Biljna ljepota je osnovni temelj marke Yves Rocher, koja koristi regenerativnu snagu biljaka uz puno poštovanje biljnog svijeta, svih živih organizama te održivosti prirodne ravnoteže na zemlji. Za preparate iz nove linije proizvoda koristi se više od tisuću različitih sastojaka iz biljnoga svijeta, koji već prema uvriježenoj praksi Yves Rochera nisu  genetski modificirani, a sami se proizvodi ne testiraju na životinjama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije