Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modna ikona

Snaga i glamur Marilynkinih platinastih kovrča nikad ne blijede

scarlett johansson
Foto: Dolce&Gabbana
1/9
09.08.2012.
u 00:01

Uvijek je nosila crveni ruž, obline je isticala elegantnim kreacijama te je dobro znala da je frizura i te kako bitna, a danas je njezina plava kosa najkopiranija frizura na svijetu

U Hollywoodu su ženine vrline manje bitne od njezine frizure, rekla je jedanput modna ikona 20. stoljeća Marilyn Monroe. Osim raskošnih oblina kojima se ponosila i crvenog ruža bez kojeg se ne bi nigdje pojavila, njezine platinastoplave kovrče i 50 godina nakon njezine smrti vječna su inspiracija, od modnih časopisa do crvenog tepiha. Da je živa, danas bi imala 86 godina i sigurni smo da bi i dalje bila neponovljivo elegantna, ženstvena i seksi te njegovala svoje glamurozne kovrče.

Madonna, Gwen Stefani i Scarlett Johansson samo su neke od zvijezda koje "poslušno" slijede Marilynkina pravila i vješto ih uklapaju u svoj styling. A od svih ljudi pop-art umjetnik Andy Warhol potpuno je shvaćao moć njezine platinaste kose te mu je Marilyn bila muza, a u svojim se radovima uvijek poigravao njezinom bojom kose – od žute do zlatne.

Njezina kosa definitivno je jedna od najkopiranijih frizura svih vremena, glamurozna i seksepila istodobno, a koliko je popularna i danas, pogledajte u galeriji. Scarlett ju je sjajno "oponašala" u kampanji za Dolce&Gabbaninu liniju ruževa, a njezina filmska kopija Michelle Williams sjajno ju je odglumila u kinohitu "Moj tjedan s Marilyn" i za to bila nominirana za Oscara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije