Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razočarana je

Slučajno se tetovirala ispod grudi: ‘To nije mjesto gdje je trebalo biti, ne znam kako je tako završilo!’

Tik Tok
28.05.2023.
u 16:23

Kenzie je zurila u svoj telefon, poražena i nezadovoljna. Iako je tražila tetovažu na rebrima, dobila je onu ispod grudi.

Jedna razočarana žena otkrila je slučajnu tetovažu ispod grudi s kojom sada mora živjeti. Naime, htjela je potpuno drugačiji dizajn, ali završila je s tankom crtom tinte ispod grudi. TikTokerica Kenzie (@howtochangetiktokname) objavila je video kako bi pokazala trajnu tetovažu koju je dobila. Razlika u dizajnu između onoga što je željela i onoga što je dobila nije bila veliki problem. Problem je bio položaj njezine tetovaže, piše The Sun.

Kenzie je zurila u svoj telefon, poražena i nezadovoljna. Iako je tražila tetovažu na rebrima, dobila je onu ispod grudi. Inspiracijske fotografije koje je pokazala tattoo umjetniku sadržavale su kratku frazu u tekstu smještenu točno na njezinim rebrima. Postojao je mali komadić prostora između tetovaže i donjeg dijela njezinih grudi, ali Kenzie toga nije bila svjesna.

@howtochangetiktokname when you ask for a rib tattoo and they put half of it on your underboob XD XD XD #tattoo #fyp #bruhmoment #silly ♬ OG THE PASTELS - Kneely_Knight

Umjesto toga, Kenziena tetovaža  nije bila otisnuta na koži ispod grudi, nego na koži jedne dojke. "Kada tražiš tetovažu na rebrima, a oni ti polovicu stave na grudi", napisala je Kenzie u opisu videa. Riječi koje nisu bile na njezinoj grudima bile su sa strane, omotane okolo. Gledatelji su Kenzieno razočaranje pokušali ublažiti priznanjem da su doživjeli sličnu situaciju.

"I meni se ovo doslovno dogodilo. Znam kako se osjećaš", napisala je jedna žena. Znatiželjna osoba je upitala: "Nisu li vam pokazali šablonu kad su je stavili?" Kenzie je odgovorila: "Šablona je izgledala dobro. Ne znam kako je ovako završila, ali on mi je podignuo ruku i rastegnuo kožu." Drugi gledatelj je upitao: "Jesu li ti stavili šablonu dok ležiš ili stojiš? Šablone uvijek nanosite na položaj u kojem želite da se vide." Kenzie je odgovorila: "Ja sam stajala, ali on je imao moje ruke podignute."

Žena si s kanom nacrtala pjegice, no nisu ispale kako je zamislila: "Izgledam kao Fiona!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije