Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je razočarana

Slučajno je dobila totalni promašaj od frizure: ‘Trebala sam priznati da ne razumijem japanski!’

TikTok
16.01.2024.
u 14:30

Zbog pogrešne komunikacije nije dobila ono što je zamislila

Pazite što želite, pogotovo ako ne govorite jezik tečno. Naime, jedna je žena otkrila da je završila s 'najgorom frizurom u životu' kada je dopustila da je njezin ponos ovlada, piše The Sun.

N'tima (@ntimapreusser) je podijelila video s više od 370.000 TikTok pratitelja. Beauty and lifestyle influencerica objasnila je da je slučajno pristala na frizuru koji nije željela jer nije razumjela japanski. “Jednom sam slučajno pristala na najgore bojanje kose u svom životu u japanskom salonu”, rekla je. Izvukla je fotografiju onoga što je tražila u Japanu - pepeljasto plavi balayage.

@ntimapreusser #momtok #BbStyleFearlessly #haircut #hairfail #ohno ♬ original sound - N’tima Preusser

Nažalost, zbog pogrešne komunikacije, dobila je vrlo isprekidano obojane linije što nije izgledalo onako kako je tražila. N'tima je objasnila da je preuzela djelomičnu krivnju za incident jer je frizerki rekla da na sve. "Previše sam htjela udovoljiti ljudima da bih priznala da ne razumijem japanski onoliko koliko se činilo. Tako da sam samo rekla 'Hai' na svako pitanje i onda otišla plačući", ispričala je.

Neki njezini gledatelji smatrali su da je situacija mogla biti puno gora. "Ovo mi se događa na jeziku koji razumijem. Tako sam loša u zauzimanju za sebe", našalila se jedna korisnica. Drugi su smatrali da je čak i uz jezičnu barijeru opravdano bila frustrirana. "U redu! Definitivno ste imali pravo biti uzrujani!", napisao je drugi korisnik. 

Žena se udala u ružičastoj vjenčanici pa je mnogi kritizirali: 'Odvratna je i neukusna!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije