Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi trend

Šljokice umjesto odjeće? Muškarci, u ove grudi 'smijete' buljiti

Glitterboobs
Foto: Instagram
1/3
24.04.2017.
u 11:29

Upravo je #glitterboobs postao jedan od najtraženijih pojmova na društvenim mrežama, što pokazuje da je ovo zaista postao modni trend na koji će se odlučiti sve više žena.

Kada je prošle godine na Fashion weeku u Parizu model Binx Walton na pisti prošetala u haljini Saint Laurenta koja potpuno otkriva lijevu dojku modela, postalo je jasno da će to biti novi modni trend.

Binx je preko lijeve bradavice imala kristaliće koji su činili oblik srca, a time je potaknula hrabre žene i ljubiteljice trendova, koje se ne ustručavaju pokazivati gole grudi, isticati se na glazbenim festivalima i na različitim manifestacijama, da na društvenim mrežama dijele svoje fotografije grudi prekrivenih šljokicama.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Upravo je #glitterboobs postao jedan od najtraženijih pojmova na društvenim mrežama, što pokazuje da je ovo zaista postao modni trend na koji će se odlučiti sve više žena.

Sada ćemo umjesto one poznate rečenice: "Frajeru, oči su mi gore", vjerojatno češće slušati neke druge izjave...

Kako bilo, fotografija je zaista mnogo, a ako ste i vi dovoljno hrabra žena da se odlučite za ovakav modni trend, pogledajte kako je ispalo drugima pa procijenite hoćete li im se priključiti...

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Vuk-sljemenski
Vuk-sljemenski
12:13 24.04.2017.

Ja buljim bezuvjetno

NA
nadimak224344324324234
11:34 24.04.2017.

Aha, a inače u grudi ne smijemo buljiti. Ups.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije