Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljeni izbornik

Slaven Bilić i djevojka Ivana Đeldum jučer su šetali centrom Zagreba

Slaven Bilic
Davor Puklavec/pixsell
13.12.2009.
u 16:20

Slaven i njegova 15 godina mlađa djevojka studentica nisu marili što ih gledaju zainteresirani prolaznici već su se čvrsto držali za ruke i jurili Bogovićevom ulicom

Slaven Bilić (40), izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, i njegova djevojka studentica Ivana Đeldum (25) svoju dvogodišnju vezu uspješno drže dalje od medija. No prosinac ih je, čini se, očarao pa su jučer, ne mareći za poglede znatiželjnika, čvrsto se držeći za ruke, šetali zagrebačkom Bogovićevom ulicom i tražili darove za svoje najdraže.

Par se navodno upoznao na ljetovanju njenoj rodnoj Malinskoj na otoku Krku, no priča se da su u početku često prekidali vezu što zbog njezinog bivšeg dečka što zbog njezinih roditelja koji nisu odobravali njenu vezu sa petnaest godina starijim muškarcem.

Komentara 5

DE
demokršćanin
16:15 14.12.2009.

POTREBNO JE IMATI KVALITETAN MOBITEL ! Veza se često prekidala jer djevojka studentica nije imala kvalitetan mobitel.Kada se upoznala sa S.Bilićem veza je postala kvalitetnija jer joj je on kupio jedan kvalitetan mobitel. Što se tiće traženja darova za njihove najdraže nisu ih mogli naći kada su,kako kaže autor ovog jako informativnog i poučnog članka jurili kroz Bogovićevu ulicu.

GA
Galebar
16:45 13.12.2009.

Koga još zanima taj luzer? Mislim da mu više ni Vlatka Pokos ne bi dala guze. Evanutalno samo Mirna Berend...

RI
rina
18:15 13.12.2009.

NAZALOST,VIDI SE DA JE RAZLIKA U GODINAMA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije