Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA PRIČA

Popularni dječak s fotografije sada ima 10 godina, a slavnom je fotkom spasio život ocu

Foto: Instagram
15.05.2019.
u 12:15

Iz obitelji ističu kako ni dan danas ne mogu vjerovati koliko im je dobroga ovaj meme donio

Sam Griner, internetu poznat kao 'success kid', gotovo je svakodnevno prisutan na svim memeovima diljem društvenih mreža. Sam sada ima 10 godina, a njegova majka, Laney Griner, podijelila je priču o tome kako je nastala slavna fotografija.

Za vrijeme ljetnog dana, Laney je izvela svojeg sina na plažu, a on je neprestano trpao pijesak u usta. Laney ga je pokušavala spriječiti, na što je Sam ljutito reagirao, te je Laney brže bolje prigrabila fotoaparat da ga fotografira, ne znajući da će tako kreirati jedan od najslavnijih 'meme-ova' ikada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Success Kid SMASH!

A post shared by Laney Griner (@laneymg) on

Meme je od tada dobio različite interpretacije, a gotovo da ne postoji osoba koja ga nije vidjela. Osim što je njegova mama morala zaposliti "upravitelja mema" za rješavanje zahtjeva za licenciranje, Samov život je ostao prilično isti. Međutim, učinak ovog 'meme-a' zapravo je promijenio život njegovom ocu kojemu je dijagnosticirana bolest bubrega. Obitelj si nije mogla priuštiti lijekove potrebne za liječenje Justina, kojemu je hitno trebalo presađivanja bubrega, piše Unilad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No one does Success Kid like #SuccessKid.

A post shared by Laney Griner (@laneymg) on

Nakon što su mnogi njihovi prijatelji ponudili financijsku pomoć kako bi mu spasili život, Laney i Justin odlučili su postaviti 'GoFundMe' stranicu za doniranje novca. Laney je i na svojem Twitteru napisala "Kada bi svi koji su kreirali 'succees kid' meme, donirali po jedan dolar, mogli bismo spasiti život njegova oca".

Nakon ove objave, prikupljeno je preko 100 tisuća dolara. Justin je operiran 2015. godine, a danas se nalazi u stabilnome stanju. Laney ističe kako ni dan danas ne može vjerovati koliko im je dobroga ovaj meme donio. Tko bi rekao da će jedna slučajno uslikana fotografija na plaži, u konačnici spasiti živote.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laney Griner (@laneymg) on

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije