Šiš-ćevapi od tune? Zašto ne, toga se još nitko na svijetu dosad nije sjetio
Theatrium by Filho, restoran Večernjakova kolumnista Filipa Horvata, predstavlja proljetni meni – tradicionalnu kuhinju na novi, neočekivani način. U kuhinji kraj atrija ZKM-a novi su meni isprobali i sami članovi gurmanskog ansambla – kuhar Moreno, sous-chef Stella, konobar Munib, chef Filip i Goran
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Ćevapi od tune se uredno rade u Austriji po radničkim menzama. Njima su klasični ćevapi jelo s ljetivanja na mefiteranu, pa su pobrkali dva i dva i rade ih i od tune...