Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Povratak na članak

Šiš-ćevapi od tune? Zašto ne, toga se još nitko na svijetu dosad nije sjetio

Theatrium by Filho, restoran Večernjakova kolumnista Filipa Horvata, predstavlja proljetni meni – tradicionalnu kuhinju na novi, neočekivani način. U kuhinji kraj atrija ZKM-a novi su meni isprobali i sami članovi gurmanskog ansambla – kuhar Moreno, sous-chef Stella, konobar Munib, chef Filip i Goran
Objava 10. svibnja 2022. 652 prikaza
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Komentara 1
  • Važna obavijest

    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mtintilinic:

    Ćevapi od tune se uredno rade u Austriji po radničkim menzama. Njima su klasični ćevapi jelo s ljetivanja na mefiteranu, pa su pobrkali dva i dva i rade ih i od tune...

    16:23 10. 5. 2022.
  • Recite što mislite!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.