tvornica baklave Qatna
Povratak na članak

Sirijska obitelj u Zagrebu otvorila tvornicu neodoljivih slastica: 'Sirijska baklava, kakvu mi pravimo, prava je kulinarska umjetnost'

Koristimo najfinije alepske pistacije i ghee maslac kako bismo Hrvatima pružili neodoljive orijentalne delicije, od hrskave baklave i raskošne kunafe do zlatnih barazeka punjenih sezamom i pistacijama, kaže direktor Fares Hadad.

Komentari 4

CR
Crosk
18:34 17.03.2025.

Volim baklave. Prihvaćam svakoga tko želi raditi i ovom društvu dodati novu vrijednost.

VL
VA
VanjaPlank
12:05 17.03.2025.

Nek su otvorili. Ljudi pošteno rade plačaju porez i ne hodaju noževima po ulici.Poštuju zemlju u koju su došli i ne rovare protiv nje.

VL
MA
malaliba
19:05 18.03.2025.

Gdje se može kupiti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.