Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasprodaja

Siječanjski popusti u City Centeru one East

sniženje
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
16.01.2014.
u 17:00

Kupnja po značajno nižim cijenama privlači građane u centar na istoku

Velika zimska rasprodaja u tijeku je u trgovačkom centru City Center one East, koji donosi pregršt popusta u trgovinama s odjećom, obućom, dječjom opremom, kućnim potrepštinama i drugima.

Do 31. siječnja u trgovini Peko može se ostvariti popust do 70 posto, a od 20 do čak 80 posto snižen je asortiman trgovine Posteljina.hr, u kojoj kupci mogu pronaći niz korisnog tekstila za dom poput plahti, ručnika, stolnjaka i slično.

U trgovini s obućom i dodacima poznatih brendova HUMANIC sve do 15. veljače kupce očekuje posebna akcija. Dovoljno je odabrati dva snižena artikla iz ponude torbi i cipela i prilikom kupovine na drugi, povoljniji artikl svaki kupac dobiva dodatnih 50 posto popusta. U trgovini Peek&Cloppenburg ušteda uz kupone može se ostvariti sve do 26. siječnja, a kolekcije za jesen i zimu u s.Oliveru snižene su do 50 posto.

Tijekom siječnja povoljnija je i ponuda za najmlađe. U Baby Centru dostupno je sniženje od 10 posto na čitav asortiman, a u Magic Baby trgovini 20 posto na odabrane artikle.

>>Stigao je 'SALE': Što kupiti, a što izbjeći na rasprodajama

>>Evo što se dogodi kad Victoria`s Secret ima totalnu rasprodaju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije