Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sigurna ušteda u BIPI!

BIPA
24.01.2023.
u 10:08

Uživajte i dalje u bezbrižnoj kupovini svojih omiljenih proizvoda te pritom ostvarite sigurne uštede uz Non-stop povoljne cijene!

Prvim danom siječnja euro je postao nova valuta plaćanja u Hrvatskoj i time donio značajne promjene u našim svakodnevnim kupovnim navikama. Svako privikavanje na promjene u početku može izgledati izazovno pa tako prilagodba na novu valutu nekima već zadaje glavobolje – ali ne i u BIPI. Iako se valuta promijenila, najpovoljnija ponuda ostaje ista!

BIPA je osigurala non-stop povoljne cijene za preko 300 najtraženijih proizvoda koji se mogu pronaći na trajno sniženoj cijeni sljedeća tri mjeseca. Sve što morate napraviti je posjetiti svoju najbližu BIPA prodavaonicu, pronaći proizvode s oznakom Non-stop povoljno, te uživati u sjajnim uštedama koje ostvarujete u BIPI. Među trajno sniženim artiklima možete naći široki izbor popularnih proizvoda za njegu lica i tijela, osobnu higijenu, dekorativnu kozmetiku, proizvode za cijelu obitelj i kućanstvo te mnoštvo drugih.

Non-stop povoljno ponuda uključuje atraktivni izbor dekorativne kozmetike, među kojima se ističe linija Bourjois Healthy Mix pudera u odabranim nijansama koji vam pružaju odmoran izgled i prirodan sjaj te 24-satnu hidrataciju. Također, naći ćete i Nivea Cellular Luminous serume za lice za noćnu i dnevnu njegu lica po najpovoljnijoj cijeni u naredna tri mjeseca. Očekuje vas i široki izbor poznatih Finish proizvoda za kućanstvo te omiljenih Ornel omekšivača koji vašu odjeću održavaju svježom i mekanom. Za njegu vašeg tijela, u ponudi možete pronaći odabrane proizvode poznate L'Angelica linije gelova za tuširanje koji pružaju opuštajući užitak i hranjivu njegu vašoj koži, a očekuje vas i široki izbor za vaše kućne ljubimce, hrane poznatih brendova Kitekat i Zooroyal po najpovoljnim cijenama u BIPI.

Požurite u BIPU i pronađite svoje omiljene proizvode uz koje ostvarujete sigurne uštede te uživajte bezbrižnoj kupovini dok nepobjedivo kročite kroz sve svoje svakodnevne izazove, čak i u vrijeme velikih promjena.

Vidimo se u BIPI!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije