Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni fokus

SHOPPING: Najljepši outfiti za krizmu ili pričest

KAte moss (1)
Foto: Pixsell
1/8
29.04.2013.
u 00:01

Krizma i pričest događaji su koji promoviraju skromnost, stoga mjesta luksuzu ne bi trebalo biti. Jednostavna haljina, kratka jaknica i niska potpetica sve su što je vašoj djevojčici potrebno za taj dan.

Prije svečanih prilika poput pričesti i krizme mnogi osnovnoškolci prvi put u životu razmišljaju o prikladnoj svečanoj odjeći i tome kako će se predstaviti svojim kolegama i prijateljima. S obzirom na prigodu, svakako je preporuka odabrati nježne, pastelne boje – većina roditelja posegnut će za bijelim haljinama, no vaše dijete možda ima drukčije želje – pastelno ružičasta, žućkasta ili boja bijele kave također mogu biti dobar odabir za ovaj događaj. Svakako potaknite djecu na izbjegavanje visokih potpetica – za šetnju po crkvi takva obuća doista nije prikladna, a ako inzistiraju, odaberite što nižu potpeticu. Imajte na umu da je skromnost jedna od misli vodilja ovog događaja pa nema potrebe da na cjelokupni outfit trošite previše novca, a dobar savjet je odabrati haljinu, suknju ili bluzu koju će vaša djeca moći nositi u još ponekoj prigodi. Najupečatljiviji ukras nek bude torbica ukrašena šljokicama ili vjenčić od cvijeća, kakve su nosile i male djeveruše na vjenčanju Kate Moss (gore lijevo).     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije