Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sezonska sniženja u TC Portanova su počela!

TC Portanova
Foto: Promo
1/4
PR
Autor
PR članak
25.12.2017.
u 07:00

Zaputite se u Osječku Portanovu i kupujte po najpovoljnijim cijenama, sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite automobil

Kraj prosinca označava početak zimskih sezonskih sniženja! A sniženja su u Portanovi definitivno počela! Zato je upravo sada idealno vrijeme da posjetite vašu omiljenu shopping destinaciju i obnovite svoju garderobu. Iz izloga nas mame odlične kombinacije odjeće, udobna obuća i oni detalji koji čine razliku u stilu, a sve to divno ukrašeno iznosom popusta koji vas očekuje u trgovinama - nemojte propustiti odlična sniženja i akcije koje vas očekuju na svakom koraku. Izbor je velik i zasigurno ćete naći baš ono što tražite i nešto više od toga.

Još je samo nekoliko dana preostalo i do najluđe noći u godini. Većina je već isplanirala gdje će dočekati 2018. godinu, a sada je preostalo samo odlučiti što obući. Važno je kupiti nešto posebno, drugačije i naravno nešto u čemu se osjećate ugodno, a izbora u Portanovi je dovoljno da zadovoljni svačiji ukus. Budući da su Sezonska sniženja počela - sada možete kupiti ono što ste si dugo željeli po još povoljnijoj cijeni.

Foto: Promo

I da… ne zaboravite da još samo nekoliko dana možete sudjelovati u velikoj nagradnoj igri Portanove. Nakon odličnog shoppinga svratite do Info pulta Portanove i uz predočenje računa iz bilo kojeg prodajnog, uslužnog ili ugostiteljskog objekta preuzmite svoj kupon koji vam može donijeti novi automobil – Toyotu Aygo ili jednu od 15 drugih vrijednih nagrada. Sve dobitnike saznat ćemo na javnom izvlačenju – u subotu, 30. prosinca u 18 sati!

I kao da to sve već samo po sebi nije dovoljno, na samom početku 2018. godine očekuje vas još jedna Portastična srijeda! Prva srijeda u mjesecu je 3. siječnja kada vas očekuju i dodatni popusti i pogodnosti trgovaca Portanove koji vrijede samo na taj dan!

Ne preostaje vam ništa drugo nego što prije posjetiti trgovački centar Portanova u Osijeku i uživati u najboljem shoppingu sezone!

Želite prijaviti greške?