Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sezona vjenčanja pred vratima

GoDJi entertainment
Foto: GoDji entertainment
1/3
17.02.2021.
u 13:51

Wedding light - tajna vrhunskih fotografija s vjenčanja

Prekrasne fotografije s vjenčanja najljepše su uspomene koje se čuvaju godinama, razvijaju prijateljima i obitelji, izrađuju za okvire i slike na zidovima. Kako bi fotografije ispale vrhunski uz odličnog fotografa potrebno je i osigurati mu preduvjete poput rasvjete za vjenčanja tzv. wedding light. Mnogi misle kako je svaki light jednako dobar i kako će uz dobrog fotografa i fotografije uvijek zablistati – svaki foto profesionalac reći će vam da wedding light daje glamuroznu i raskošnu dimenziju za fotografiranje. Da vjenčanje ne bi trajalo samo taj jedan dan, već vječno na fotografijama, potrebno je imati kvalitetan wedding light kakav možete unajmiti kod GoDJi entertainment tima. Takve svadbe najduže se pamte, o njima se još dugo priča i nakon njih mladenci i svi uzvanici imaju odlične originalne fotografije koje im ostaju kao uspomena za cijeli život. Postoji više vrsta različitog kombiniranja rasvjete koje u konačnici pruža dobitnu formulu za prekrasnu atmosferu i prelijepe fotografije.

Foto: GoDji entertainment

Bojanjem prostora stvara se glamurozan i elegantan efekt što dovodi do posebnog nezaboravnog ugođaja. Rasvjeta plesnog podija, posebice za prvi ples, izrazito je važna. Za nju se koriste visokokvalitetni moving head uređaji, disco kugle, laseri i drugi rasvjetni uređaji kojima je moguće upravljati, doslovno stvarati svjetlosnu bajku i kreirati scene prilagođene željama mladenaca. Specijalni efekti stavljaju točku na i glamuroznosti  vašeg vjenčanja. Oni dodatno začinjavaju rasvjetu i glazbu stvarajući poseban senzualan ugođaj. Tako primjerice možete odabrati niski dim koji će ispuniti prostor i stvoriti poseban ugođaj, poput hodanja/plesanja po oblaku što je vrlo popularno na svadbama tijekom prvog plesa.

Foto: GoDji entertainment

Koristeći različite oblike wedding light-a dobivate prekrasne fotografije koje će vas cijeloga života podsjećati na vaše vjenčanje – vaš najljepši dan u životu!

Zaplešite po oblacima prvi ples, ukrasite pozadinu stola mladenca ili stropa s rasvjetom poput zvjezdanog neba, ispišite svjetlom imena mladenaca ili omiljeni stih, obojite prostor bojom koja odgovara dekoracijama i ovjekovječite fotografijama taj dan kako bi zauvijek ostao s vama. Sve ovo a i najam DJ-a i karaoka može vam osigurati iskusni GoDJi entertainment tim, koji je bio dio najljepšeg dana brojnih mladenaca.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije