Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrile za Večernji

Sestre Zaninović: U našoj obitelji pokloni nisu prioritet za Božić

Ana i Lucija Zaninović
Foto: PR FOTO
1/5
01.01.2015.
u 13:29

Volimo pratiti modu kad nam to sportske obaveze dozvoljavaju, a najbolju inspiraciju nalazimo na ulicama našeg grada Splita.

Uvijek vesele i nasmijane, sestre Ana i Lucija Zaninović otkrile su za Večernji list kako se nose s nedostatkom vremena, što uvijek moraju imati u svojim torbicama te

::Sport znači mnogo odricanja, kao mlade djevojke zasigurno vam nedostaje slobodnog vremena. Kako usklađujete vrijeme za sebe?

Tako je, vrhunski sport uzima većinu našeg vremena, ali uz dobru organizaciju uvijek nađemo slobodne trenutke koje maksimalno iskoristimo.

::Imate li neke beauty tretmane kojih se ne odričete niti u vrijeme napornih treninga prije važnih natjecanja?

Najviše nas veseli odlazak u wellness hotela Radisson u Splitu posebno od kad smo postale ambasadorice njihove nove kozmetike "ESPA".

::Koja je tajna vašeg uvijek svježeg izgleda?

Hvala na komplimentu! Doduše, nakon napornih treninga ne izgledamo baš tako. Smatramo da svježini našeg lica doprinosi osmijeh koji je uvijek prisutan!

Foto: PR FOTO

PR foto

::Koje proizvode uvijek imate u svojim kozmetičkim torbicama na svojim putovanjima?

Neizostavni su četkica i pasta za zube, gel za umivanje i tonik za čišćenje lica te hidratantna krema. A od dekorativne kozmetike koristimo tekuću podlogu, rumenilo i maskaru. Završni „touch“ su ruževi za usne koje obožavamo!

::Pratite li modu i kako se odijevate za večernji izlazak?

Volimo pratiti modu kad nam to sportske obaveze dozvoljavaju, a najbolju inspiraciju nalazimo na ulicama našeg grada Splita. Kao sportašice ne izlazimo baš često, a kad izađemo na neko druženje ili proslavu, volimo odjenuti haljine i štikle. Bitno nam je da se osjećamo ugodno.

::Kako se opuštate nakon napornih treninga?

Najbolji odmor nakon napornih treniga je spavanje i gledanje televizije. Kad imamo slobodan vikend volimo otići u kino, prošetati uz more, uživati u hrani, a najvise nas veseli popodnevna kava i kolač u McDonald's-ovom McCafé -u. Velike smo obožavateljice McDonald's-a i sretne smo što smo nedavno postale njihove prve brend ambasadorice. Njegujemo aktivan način života, imamo raznovrsnu i uravnoteženu prehranu, a McDonald's nas je upravo zato prepoznao.

::Da niste sportašice bile biste....?

Sportašice! Od „malih nogu“ smo u sportu i takav način života je uvijek bio naš prvi odabir.

:: Kakve poklone volite dobiti i pokloniti?

U našoj obitelji pokloni nisu prioritet za Božić. Najbolje što možemo pokloniti i dobiti su pažnja, osmijeh i lijepa riječ. Tradicionalno, pokloni su rezervirani za najmlađe - ipak im se oni najviše vesele.

::Gdje ste provele Novu godinu i nosite li "po tradiciji" nešto crveno na ispračaju protekle godine?

Novu godinu smo odlučile provesti u društvu nama dragih osoba uz dobru glazbu i još bolju hranu. Kad je o crvenim detaljima riječ, nismo tradicionalne. Nosimo ono što nam u tom trenutku najviše odgovara.

::Da možete zaželjeti jednu želju to bi bilo...?

Zdravlje! To je naša jedina želja.

>>Ana Zaninović završila na operaciji, Lucija na drugom mjestu u svijetu

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:44 01.01.2015.

Svaka cast. O ovakvima na pisite, takve su ponos naseg naroda. Zavrsavaju skole, postizu (stvarne) medjunarodne uspjehe, I stvarno si lijepe bez plasticnih operacija. O njima nam pisite, ne o umjetnim turbo folk "zvijezdama". Sve najbolje u novoj godini, cure.

SO
soldier85
11:09 07.01.2015.

uspjesne, pametne i prekrasne..(a inače su pune novine nemoralnih, plastičnih glupačica)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije