Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
simpatične sportašice

Sestre Zaninović prve ambasadorice McDonald'sa u Hrvatskoj

Sestre Zaninocić
Foto: PR FOTO
1/4
11.12.2014.
u 13:46

Jedan od vodećih svjetskih brendova McDonald's, koji u Hrvatskoj posluje već 18 godina, odlučio je uložiti u perspektivne hrvatske taekwondo sportašice Anu i Luciju Zaninović

McDonald's Hrvatska potpisao je dvogodišnji ugovor o sponzorstvu s hrvatskim taekwondo sportašicama Anom i Lucijom Zaninović, koje su ujedno i prve ambasadorice McDonald's brenda u Hrvatskoj.

Nakon prošlogodišnje suradnje na McDonald'sovu humanitarnom projektu za pomoć Klaićevoj bolnici u Zagrebu, McHappy Day, koji su sestre Zaninović revno podržale, ključni ljudi McDonald'sa Hrvatska zainteresirali su se za podršku simpatičnim sportašicama putem ugovora o sponzorstvu.

– Ana i Lucija Zaninović svojom predanošću i rezultatima, aktivnim načinom života i iskrenom pozitivnošću utjelovljuju sve ključne vrijednosti McDonald's brenda. Osim toga, sestre Zaninović su i naše redovne drage gošće u splitskom McDonald'su, koje su nas podržale kad nam je to bilo iznimno važno. Sretni smo što smo im u prilici uzvratiti – izjavio je Pavel Pavliček, član uprave tvrtke Globalna hrana d.o.o., koja je nositelj franšize McDonald’s za Hrvatsku.

– McDonald's je odavno prepoznat kao kompanija koja voli ulagati u zajednicu. Upravo zato, sretne smo što ćemo predstavljati McDonald's u Hrvatskoj baš kao što predstavljamo Hrvatsku u svijetu na raznim sportskim manifestacijama – izjavila je Ana Zaninović.

– Odlazak u McDonald's na obrok ili kavu neizostavan je ritual koji se trudimo što češće prakticirati kako bismo predahnule od čestih treninga. Zato nam je posebno drago što smo odabrane kao prve ambasadorice McDonald'sa u Hrvatskoj – dodala je Lucija Zaninović.

McDonald’s u Hrvatskoj posluje u skladu s principima društveno odgovornog poslovanja koje je u temeljnim okvirima odredio sam osnivač korporacije McDonald’s, vizionar Ray Kroc. Jedno od temeljnih načela je odgovornost prema zajednici u kojoj McDonald’s posluje, što uključuje i vraćanje dijela dobiti kroz društveno vrijedne projekte te sudjelovanje u humanitarnim aktivnostima, po kojima je McDonald’s poznat širom svijeta.

Svaki McDonald’s u Hrvatskoj uključuje se i u brojne druge humanitarne aktivnosti tijekom godine, bilo u vlastitoj organizaciji ili sudjelovanjem u raznim zajedničkim humanitarnim projektima.

 

Komentara 4

DU
Deleted user
14:04 11.12.2014.

100% zdrava hrana

SA
samoborka
20:36 11.12.2014.

Ma braavoo..sportasice, koje bi trebale biti sinonim za zdrav zivot i kvalitetnu ishranu, postale ambasadorice junk trash food restorana. Znam da je to po sistemu "sve za lovu", ali ipak..sto je previse,previse je.

MB
Marlon Brando
09:12 12.12.2014.

Eto šta kapitalizam radi.Pa djevojke kaj niste mogli naći neku našu firnu kaj proizvodi nekaj zdravo ? I još k tome dajete ovakove izjave :" Odlazak u McDonald's na obrok ili kavu neizostavan je ritual koji se trudimo što češće prakticirati kako bismo predahnule od čestih treninga". Da vi tam jedete i pijete kavu kak velite nakon mesec dana nebi više bile niti u rekreativnom sportu a kamoli profićke. Mišljenja sam da ste ovim postupkom poslali totalno krivu poruku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije