Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEKOVI IZ PRIRODE

Sestra Ljubica zna kako se riješiti migrena, kako regulirati tjelesnu težinu, krvni tlak i ostale zdravstvene tegobe

Narodne ljekaruše
Foto: Shutterstock
1/3
06.09.2022.
u 16:52

Ovog četvrtka i petka na dar uz Večernji pronađite „Narodne ljekaruše“ s kojima krenite zdravi u zimsku sezonu

Nakon godišnjih odmora i povratka u svakodnevicu mnogi od nas bit će pomalo tužni jer se ljeto bliži kraju. Bezbrižni dani su iza nas, sunce nas manje grije, dani su kraći, a sve to može utjecati na naše zdravlje. Ukoliko osjećate negativnu promjenu ili imate kakvih zdravstvenih problema od prije ili se samo želite pripremiti za zimu i sezonu prehlada, pronađite najbolje recepte za zdravlje u „Narodnim ljekarušama“ časne sestre Ljubice i Fra Jure Marčinkovića koje vam donosi Večernji list.

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

U četvrtak 8. rujna Večernji list vam daruje ljekarušu časne sestre Ljubice u kojoj potražite pripravke za bolju cirkulaciju i krvni tlak. Saznajte tko je časna sestra Ljubica Kovač i kako se počela baviti ljekovitim biljem. Isprobajte njezine tinkture za mršavljenje i čajeve za čišćenje organizma.

Foto: Željko Hladika/Pixsell

U petak 9. rujna potražite ljekarušu Fra Jure Marčinkovića uz Večernji list. Fra Jure već 50 godina proučava i studira ljekovite biljke, a u svojoj „Ljekaruši“ otkriva kako se riješiti nadutosti, mučnine i ostalih probavnih smetnji. Doznajte koje ljekovito bilje pomaže kod dijabetesa, a koje pomaže u jačanju imuniteta.

Na svim kioscima na dar uz Večernji pronađite „Narodne ljekaruše“ i riješite se svojih tegoba uz lijekove koje nam daje priroda.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije