Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žena na tiktoku

Šest tjedana je izlazila s muškarcem za kojeg nije znala da je oženjen: 'Bilo je znakova upozorenja"

@christinainthevalley
03.02.2023.
u 13:30

Kad je saznala, poslala je, kaže, njegovoj ženi poruku u kojoj joj je sve objasnila, a ona je bila 'iznenađujuće ugodna i puna razumijevanja'.

Fotografkinja iz Christina Kalifornije ispričala je nedavno na TikToku kako je prošlog ljeta šest tjedana izlazila s jednim muškarcem neznajući da je oženjen, sve dok ga njezina mama nije odlučila provjeriti; a onda je otkrila još neke njegove tajne...

Svoju je priču žena podijelila pod korisničkim imenom @christinainthevalley, a njen je video, s više od 1,6 milijuna pregleda, na TikToku brzo postao viralan.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

“Večer kad sam saznala da je u braku stišala sam telefon, otvorila bocu vina koju sam zaslužila i pozvala svoje najbolje prijateljice da sa mnom gledaju seriju The Other Women (Druga žena)", ispričala je.

U svom je videu objasnila i da je muškarca upoznala preko dejting aplikacije Bumble, te da se činio kao 'cool tip'. Počeli su se, kaže, viđati otprilike jednom tjedno, a on je planirao jako zabavne spojeve, obično za ponedjeljak ili utorak.

@christinainthevalley

His wife was super cool tho

♬ Flowers - Miley Cyrus

Ubrzo je, dodaje, shvatila da stalno on dolazi k njoj doma i da ju nikad ne zove k sebi, ali i da mu je odjeća često puna pseće dlake; iako joj je rekao da nema psa.

Ipak, odlučila je svojim roditeljima reći da se viđa s nekim, dodavši i da o njemu 'ne može pronaći ništa loše', no tada je njena mama uzela stvari u svoje ruke.

“Moja ga je mama, u tipičnom maniru mame, odmah odlučila provjeriti”, otkrila je. "Ne znam što ju je navelo da to učini", kaže Christina koja je ubrzo od mame dobila poziv kakav nije očekivala.

“Sljedeće jutro me nazvala i poslala mi web stranicu o njegovom vjenčanju, a nije mi dugo trebalo da mu na Instagramu pronađem suprugu

@christinainthevalley Replying to @the_gubbs ♬ Pretty Girls Walk - Big Boss Vette

U sljedećem je videu žena ispričala da je ženi poslala poruku u kojoj joj je sve objasnila, te da je ona bila ugodna i puna razumijevanja'.

- Samo je htjela više detalja o našim spojevima - rekla je Christina, a njih su dvije skupa shvatile da on izlazi s još najmanje tri žene.

- Kad sam mu rekla što sve znam, pravio se glup i rekao mi da mu je žena 'ionako uskoro bivša', iako mi je ona rekla da se neće od njega razvesti. Nema veze, bitno da sam uspjela glatko izvući iz tog ljubavnog trokuta (ili šesterokuta!) - zaključila je, a prenosi NY Post.

Žena živi s mužem i s dečkom: "Hejteri kažu da sam sebična, a ja samo mislim da sam sretnica!"

Ključne riječi

Komentara 1

IV
ivica.vranjic
21:45 08.02.2023.

Reciklirano smeće od ovog smečernjaka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije