Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Knjiga je najbolji poklon

Šest hit naslova koje ovog Božića možete pokloniti dragoj osobi

knjige
20.12.2016.
u 09:59

U subotu, 24. prosinca, u velikom blagdanskom trobroju, Večernji list vam daruje knjigu. Izaberite jednu od čak šest atraktivnih naslova iz Algoritmove ponude za sebe ili neku dragu osobu i ovaj Božić učinite još posebnijim

Kažu da je knjiga najljepši poklon, a oni koji čitaju, zasigurno će se s tim složiti. S njom se možete smijati, plakati, pronaći se u priči, proživljavati ono što proživljavaju protagonisti... Jednostavno, uz dobru knjigu možete putovati i na kraj svijeta, a da zapravo niste niti napustili svoj naslonjač.

Zašto je knjiga najbolji poklon?

  1. Knjige su financijski pristupačne

Za razliku od parfema ili nekih drugih skupih poklona, knjige, i to neke od najbolje ikad napisanih, su dostupne za malen novac.

  1. Svaka knjiga je jedinstvena

Većina ljudi već ima omiljeni parfem, novčanik, sat... S druge strane, još jedna knjiga na polici nikada nije previše, čak naprotiv. Stat će u svaku torbu i kratiti vrijeme na svakom putovanju.

  1. Posvete na knjigama i poruke na koricama knjiga su trajne

Posvete na knjigama za rođendan ili neku drugu priliku su sjajna ideja. Možete napisati izreke o ljubavi, mudre izreke o životu, prijateljski citat ili napisati jedinstvenu, personaliziranu poruku.

  1. Knjige se sporo troše

Dobra knjiga će uvijek trajati, a uz to je i jedini poklon koji možete uvijek iznova otvarati i u njemu uživati.

Stoga u subotu, 24. prosinca, u velikom blagdanskom trobroju, Večernji list vam daruje knjigu. Izaberite jedan od čak šest atraktivnih naslova koje smo za vas odabrali u knjižarskom lancu Algoritam MK za sebe ili neku dragu osobu i ovaj Božić učinite još posebnijim.

Možete izabrati jedan od sljedećih naslova:

  1. Voli onog s kim si
  2. Kad ste utopljeni u plamenu
  3. Kabulska škola ljepote
  4. Anonimne ovisnice o cipelama
  5. Vežite se, polijećemo
  6. Slavne debitantice

No, požurite jer su količine ograničene. U posebnom Večernjakovu izdanju pronaći ćete magazin ordinacija.hr, Obzor, prilog Božićna panorama te knjigu na dar. I ne zaboravite posvetu i mašnu!

Onda, za koju ste se knjigu odlučili?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije