Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muškarci više kupuju

Servisi za grupnu kupnju vrte oko milijun eura mjesečno

'26.10.2011., Zagreb - U Beauty centru Diva plus bave se tretmanima za revitalizaciju lica. Neki od tretmana su - nekirurski lifting lica, podizanje tonusa koze, dubinsko upucavanje preparata, revital
'Davor Puklavec/PIXSELL'
04.10.2012.
u 12:41

Svaki drugi korisnik kupio je nešto bar jednom. Najčešće kozmetičke usluge, pa konkretne proizvode i putovanja.

Grupna kupnja i u Hrvatskoj je jako dobro prihvaćena u posljednje dvije godine, a procjenjuje se da mjesečno ostvari oko milijun eura prometa. GfK-ovo istraživanje pokazalo je da su 64% ispitanih online korisnika članovi nekog servisa grupne kupnje i primaju tzv. news letter od dva do tri ponuđača, s time da ga prima više žena (73%), nego muškaraca (54%).

>>Zbog boljeg posla žene troše na odjeću i u recesijskim vremenima

Svaki drugi korisnik (80% članova) bar je jednom nešto kupio. Zanimljivo, premda su žene češće članovi nekog online servisa za grupnu kupnju, muškarci češće realiziraju kupnju (88% prema 75%). Te kupnje najčešće se odnose na kozmetičke usluge (oko 24%). Na drugom su mjestu kupnje konkretnih proizvoda i putovanja (svaka po oko 20%), zatim gastronomska ponuda (oko 20%) te kupnja odjeće, obuće ili modnih dodataka (oko 10%).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije